LOGITECH OPLAADBARE TOUCHPAD T650
Doelgroep: mensen die moeite hebben om met een aanraakscherm te werken, dan wel geen aanraakscherm tot hun beschikking hebben en tóch plezierig met Windows 8 willen werken.

Het grote, gladde, glazen oppervlak van de Logitech Oplaadbare Touchpad T650 geeft uw vingers de vrijheid om 13 unieke Windows 8-bewegingen uit te voeren. Dankzij de ingesloten precisiesensors en weerstand tegen vingerafdrukken en krassen, kunnen ingebouwde trackpads hier gewoon niet aan tippen.

Snelle, soepele navigatie binnen handbereik
Scrol snel door uw favoriete webpagina's, knijp om op familiefoto's in te zoomen, en er is nog veel meer mogelijk. Eén aanraking is genoeg om te voelen dat aanraken een geniale manier van navigeren is.

Snelle toegang tot Startscherm van Windows 8.
Ga in een oogwenk naar uw favoriete apps op het Startscherm van Windows 8 met eenvoudige bewegingen.

Non-stop oplaadbare kracht
De T650 is oplaadbaar en de batterij kan met één keer opladen een hele maand* meegaan. Sluit gewoon de USB-kabel aan, zelfs terwijl u de pad gebruikt, en het opladen begint direct. Een aan-uitschakelaar en statusindicator voor laag batterijvermogen zijn ingebouwd. U hoeft dus niet meer bang te zijn dat u zonder stroom komt te zitten.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Logitech Oplaadbare Touchpad T650 à € 74,50