PLAZMA
Doelgroep: kinderen met een fysieke en/of verstandelijke beperking.

Deze software kan met 1 tot 11 losse knoppen worden bediend (ook met muis/toetsenbord/touchscreen)

Plazma biedt een multi-zintuiglijke omgeving (d.m.v.geluiden en beelden) die de gebruiker kan bedienen door middel van muizen, knoppen, overlay toetsenborden of stemgeluid, maar het programma werkt ook goed met gamepads/joysticks. Het programma reageert op input met een variëteit aan stimuli, zowel visueel als auditief. Plazma is vergelijkbaar met het programma Ameba, maar heeft een minder gecompliceerde respons op input. Het programma heeft 26 voorgeprogrammeerde display configuraties en u kunt 26 verschillende displays opslaan om later weer terug te halen.
Invoerapparaten t/m 8 verschillende keyboard of muis activeerknoppen. Touch screen / muis / trackball / joystick of gamepad, microfoon, keyboard en Intellikeys keyboard. Al deze invoerapparaten kunnen ook tegelijk gebruikt worden.

Systeemeisen:
Windows 95 of hoger (werkt niet op Windows NT!)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Plazma à € 98,50
Plazma schoolversie (onbeperkt gebruik binnen school of instelling) à € 193,95