ULTRADUN RAPOO 8900, 5 GHZ DRAADLOOS TOETSENBORD PLUS GRATIS DRAADLOZE MUIS
Doelgroep: iedereen die van strak design houdt en een zeer trefzeker en heel fijn typend toetsenbord zoekt. Gezien de grootte van de muis niet echt geschikt voor kinderen.

Intelligente multimedia touch toetsen
De toetslampjes lichten op wanneer je je vingers het aanraakgebied naderen en gaan uit wanneer je vingers zich weer verwijderen. Je hebt de volledige controle, zelfs in het donker.

Multimedia toetsen met voelbare trilling
De multimediatoetsen trillen bij het aanraken.

4,0 mm ultradun design
Het toetsenbord is slechts 4,0 mm dun, dat is uniek in toetsenbordland.

DPI schakelen met één toets
Kies een lage dpi voor nauwkeurigheid of een hoge dpi om sneller te bewegen. Je kunt direct schakelen tussen 800 en 1600 dpi.

Stijlvol design met een basis van roestvrij staal
De basis van roestvrij staal, de nauwkeurige schaartoetsstructuur en de zwevende chiclet toetsen maken van het toetsenbord een duurzaam, modern en betrouwbaar apparaat.

Storingsvrije 5G draadloze transmissie
Door gebruik te maken van 5G draadloze transmissie en weg te blijven van het 2.4G draadloos kanaal, kan storing door Bluetooth- en wifi-apparatuur worden vermeden. Wordt geleverd inclusief kleine USB-ontvanger voor in uw computer of laptop en via een schakelkastje ook geschikt voor iPad of Samsung tablets. Informeer even wat de mogelijkheden zijn bij Edupro!

Winnaar van de IF Design Award
Dit ultradunne toetsenbord is bekroond met de IF Award.

Afmetingen: L x B x H: 43 x 16 x 0,4 cm
Minimale systeemeisen:
Windows XP (ook geschikt voor Windows Vista, 7, 8 en 8,1)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Ultradun Rapoo 8900, 5 Ghz draadloos toetsenbord plus gratis draadloze muis à € 84,50