HOVERSTOP RSI PREVENTIEMUIS
Doelgroep: mensen die geen RSI willen krijgen, mensen met beginnende RSI.

Actief ergonomische muis die bijdraagt aan het voorkomen van RSI en het werken aan de computer veiliger en comfortabeler maakt.

De nieuwe Hoverstop RSI preventie muis helpt om klachten als gevolg van langdurige spierspanning te voorkomen. Een triltechniek zorgt ervoor dat u bewust muist en wordt antedeerd op het aannemen van andere lichaamposities.

Bijzonderheden:
Laat de muis los en ontspan. Om dit te kunnen, met als doel om 'bewust' te muizen, is de Hoverstop RSI preventie muis ontwikkeld. Let er maar eens op hoe lang je de muis gebruikt en onnodig vasthoudt, terwijl je zit te denken of de computer even bezig is. Het is uit de praktijk bekend dat men de meeste tijd achter de computer leest, nadenkt of wacht. Al die tijd 'zweeft' de hand gespannen op of boven de muis. Vermoeidheid slaat eerder toe, de hand, arm en schouders voelen gespannen aan. De eerste tekenen van RSI slaan toe...

Technologie:
De Hoverstopmuis zorgt ervoor dat de gebruiker de hand van de muis neemt op de momenten dat de muis niet daadwerkelijk wordt gebruikt. Als gedurende 10 seconden geen muisklik is geweest, treed een zachte vibratie op, waarna de gebruiker de hand van de muis neemt. De eerste paar keer gaat dat bewust, daarna verloopt het automatisch (geconditioneerde reflex) zonder dat de gebruiker wordt gestoord. Het werk kan gewoon doorgaan.
De Hoverstop muis kijkt dus of je hand op de muis ligt. Dan kijkt hij of je er ook iets mee doet (klikken en scrollen). Doe je 10 seconden niets, dan trilt hij zacht om je eraan te herinneren je hand weg te halen en te ontspannen. Zo verlaag je de spierspanning en voorkom je de eenzijdige belasting die kan leiden tot klachten in vingers, hand, pols, arm, schouder en nek. Eigenlijk wordt je zachtjes geattendeerd om een korte pauze te nemen. Wil je verder werken dan pak je de muis weer gewoon en ga je verder waar je gebleven bent.
De trilmuis kost weinig meer dan een gewone muis en kan hierdoor tegen relatief lage kosten preventief worden ingezet binnen bedrijven en instellingen. Ook werkt de muis prima samen met pauzesoftware.
De trilmuis werkt zonder drivers of andere software en vormt dus geen extra belasting voor computersystemen. Hij is via de USB poort eenvoudig aan te sluiten en wordt door de PC of laptop direct herkend als muis. Ook hebben gebruikers vrijwel geen instructie nodig, ze kunnen direct aan de slag.

Specificaties:
Besturingssystemen: Windows 98/ME/2000/XP en Mac OS 10.x
Resolutie: 800 dpi (optisch)
Plug and Play
USB-aansluiting

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Hoverstop RSI Preventiemuis à € 80,50