MICROSOFT LINKSHANDIGE MUIS
De IntelliMouse Optical is een van de meest verkochte optische muizen van Microsoft, met een veelzijdig ontwerp voor comfortabel gebruik met zowel de rechter- als linkerhand. De muis is bovendien uitgerust met de nieuwe IntelliEye® optische technologie - de krachtigste ter wereld - waarvan Microsoft het eigendomsrecht bezit. Deze technologie zorgt voor superieure snelheid en voor accurate bewegingen van de cursor.
Het tweehandige, ergonomisch ontwerp biedt zowel rechts- als linkshandige gebruikers de mogelijkheid om de superieure prestaties van Microsoft's IntelliEye optische technologie op een comfortabele manier te ervaren. Vijf handige muisknoppen, waaronder het scrollwiel, kunnen eenvoudig geherprogrammeerd worden om belangrijke commando's in uw favoriete programma's uit te voeren met één druk op de knop. Zo kan dezelfde knop in Word 'knippen' betekenen en in Excel 'commentaar invoegen'. De knoppen aan de zijkant zijn standaard geprogrammeerd om makkelijk vooruit en terug te kunnen bladeren op internet. De scrollsnelheid varieert afhankelijk van de snelheid waarmee u het scrollwiel draait, waardoor snellere navigatie door webpagina's en computerprogramma's mogelijk is.

Product Details:
- Ontworpen voor gebruik met de linker-of rechterhand.
- Aanpasbare en programmeerbare knoppen
- Snap-in-ontvanger schakelt de batterij automatisch
- Optische technologie maakt geen gebruik van muisbal
- USB
- Scrollwiel
- Ontworpen voor links-of rechtshandig exploitanten
- Compatibel met Mac en Windows 98SE/2000/ME/XP/XP Home / Vista/Windows7

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Microsoft linkshandige muis à € 50,50