KAUWGUMBALKNOP
Een hele populaire knop, vooral vanwege zijn robuuste uitvoering en prijs! Dit is een knop van zeer hoge kwaliteit en hij is buitengewoon betrouwbaar. Geschikt voor mensen die een losse knop nodig hebben. Omdat de grondplaat van 8 cm. doorsnede op het breedste punt op tafel of rolstoel vastgeschroefd kan worden, kan hij in iedere omgeving worden ingezet. U kunt de grondplaat desgewenst verwijderen zonder dat de knop beschadigd…. Het oppervlak van de knop zelf is bijna 6 cm. in doorsnee. U hoort een duidelijke klik als u de knop indrukt en ook voelt u dat u iets hebt ingedrukt! Wordt geleverd met een gratis plastic afschermkap, waaronder u b.v. een foto kunt plakken of een opdracht, picto, letter, cijfer o.i.d. Uw eigen creativiteit is de limiet, zullen we maar zeggen. De knop is in 5 kleuren leverbaar.

Ook kunt u in plaats van de standaard meegeleverde plastic afschermkap, kiezen voor een set doorzichtige afdekkappen met een andere textuur, wellicht voor blinde en slechtziende mensen een uitkomst?

Zij geven perfecte tactiele feedback! Vijf verschillende texturen kunnen als losse set bij de kauwgumbalknop (apart bestellen dus) besteld worden. Ze geven de gebruiker prima somatosensorische input. De verschillende texturen zijn: grote halfronde bumps, kleine bumps, dikke lijnen, dunne lijntjes en een cirkelpatroon. Dit onderscheidt de kauwgumbalknop van alle andere knoppen!

Voor deze losse knop heeft u een schakelkastje nodig om hem op uw PC of Mac aan te sluiten. U vindt ze te kust en te keur in onze rubriek hardware en dan doorklikken naar schakelkastjes!

Afmetingen: 8 cm. Is de grondplaat en incl. grondplaat is de knop bijna 2 cm hoog. Doorsnee van de knop op zich is bijna 6 cm.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Kauwgumbalknop rood à € 43,95
Kauwgumbalknop blauw à € 43,95
Kauwgumbalknop groen à € 43,95
Kauwgumbalknop geel à € 43,95
Kauwgumbalknop paars à € 43,95
Set met 5 verschillende texturen afdekplaten voor kauwgumbalknop à € 56,50