EASITRAX
Doelgroep: kinderen en volwassenen die niet met een gewone muis kunnen of mogen werken, dan wel motorische problemen hebben.

Deze nieuwe EasiTrax Joystick is geschikt voor mensen met 'special needs'. Hij is licht, gemakkelijk in het gebruik en heeft slechts een minimale aanraking nodig om te functioneren. De EasiTrax combineert de positieve eigenschappen van zogenaamde trackballs en joysticks in één, betaalbaar apparaat.
Deze innovatieve joystick heeft drie multifunctionele knoppen die tactiele en visuele feedback geven, om optimaal gebruiksgemak te verkrijgen, zonder dat het apparaat is volgestopt met allerlei extra knoppen, die men in het algemeen niet gebruikt.

Eigenschappen van de EasiTrax:
- Slimme, verborgen LED-lampjes
- Sleep-vastzetknop, met één druk op de knop, voor gemakkelijk slepen en weer neerzetten van de cursor of een activiteit.
- Scroll-lock, met één druk op de knop zet u de scroll-functie vast, makkelijk om snel te navigeren op internet of door een document.
- Er zijn vijf snelheden in te stellen voor de cursor, dit maakt de EasiTrax geschikt voor zowel beginners op de computer als gevorderden.
- Visuele en tactiele feedback.
- USB-aansluiting met PS/2-adapter meegeleverd.

De EasiTrax wordt geleverd in een neutrale crème witte kleur, geschikt voor gebruikers in alle leeftijdgroepen en door de eenvoudige plug and go-installatie is ie bruikbaar binnen enkele seconden.

Een Inclusive product

Systeemeisen:
Windows 98, XP e.d.
Mac vanaf OS 9

Voor iedereen die nóg comfortabeler wil werken met deze joystick, of als u tremoren of onwillekeurige bewegingen ervaart, is er nu de U-vormige Joystickhendel van Bodypoint.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
EasiTrax à € 335,50