PENMUIS DRAADLOOS GENIUS
Doelgroep: kinderen en volwassenen die een gewone muis 'lastig' vinden, of die vanwege RSI-achtige klachten niet meer met een gewone muis mogen computeren. Ook perfect geschikt voor mensen met andere fysieke klachten in hand of pols.

Genius introduceert zijn nieuwste innovatie - Pen Muis, die geeft u een gloednieuwe ervaring om de cursor te kunnen besturen: voor een betere besturing en meer gemak dan een gewone muis.

De Pen Mouse wordt aangestuurd door 1200 dpi tracking technologie en is omschakelbaar tussen 400 en 800 dpi.

U kunt de muis gebruiken tot een hoek van 85 graden. Dankzij zijn 2,4 GHz-technologie is het werken met de Pen Mouse een unieke ervaring! Met de Flying scroll functie scrollt u eenvoudig en snel op een internetpagina of in documenten.

Kenmerken:
- 2,4 GHz technologie
- Kleine USB-ontvanger, plug hem in uw PC of laptop en u ziet hem niet meer
- Werkt vrijwel op ieder oppervlak
- Powersaving mode: de pen 'slaapt' wanneer hij niet in gebruik is en u kunt hem weer laten 'ontwaken' door op een willekeurige knop te drukken.
- Beschermhoesje wordt meegeleverd voor het beschermen van uw Pen Mouse als u onderweg bent.
- Afmetingen: 133 x 16 x 20 mm
- Gewicht: 16 gram

Minimale systeemeisen:
- System Requirements:
- Windows 7 / Vista / XP
- Beschikbare USB Poort
- DVD-ROM drive om software te kunnen installeren

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Penmuis draadloos Genius à € 40,95