SCHAKELKASTJE MUIS L+R COMMAP
Met het schakelkastje kunt u losse knoppen aansluiten op de computer. Het geeft toegang tot 2 knoppen via de Rechter of Linker muistoets. Aansluiting via 2 x Jack-plug male, 3,5mm (oortelefoon-formaat) . Dit schakelkastje kan gebruikt worden als invoer-hulpmiddel op de computer. Hiermee kunnen twee losse knoppen op de computer worden aangesloten. De knoppen geven dan hetzelfde signaal als de Linker en de Rechter muisknop. Er is software te vinden op internet om de knoppen te koppelen aan een willekeurige toetsenbord toets.

(Wilt u meer knoppen aansluiten of wil je via Bluetooth naar je tablet of telefoon, kijk dan bijvoorbeeld naar deTeclaop onze website).

Het schakelkastje werkt via USB, en heeft geen drivers nodig.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Schakelkastje Muis L+R Commap à € 29,50