SENSITRAC VERSTELBAAR HELLINGBORD
Leverbaar met of zonder het unieke grondplaat (slider) systeem, om eenvoudig met verschillende apparaten achter elkaar te kunnen werken.
Dit apparaat is bedoeld om grotere invoerapparaten op te bevestigen, bijvoorbeeld een Grote Toetsenkeyboard, of een ander toetsenbord, zelfs de grote Intellikeys past erop! Het toetsenbord staat vervolgens in een (verstelbare) hoek op tafel of bureau, muurvast, als u tenminste de rubberen 'flatpad' meebestelt, anders is het hellingbord makkelijk te verplaatsen, maar dit is soms niet wenselijk. De flatpad zorgt ervoor dat het hellingbord zich als het ware vastzuigt aan de ondergrond waarop hij staat!

De instelbare hoek zorgt ervoor dat voor iedere gebruiker er een goede manier van werken kan worden ingesteld.
Ook communicatie-apparaten kunnen op het hellingbord gemonteerd worden.
U kunt er tegen slaan of meppen, het apparaat staat onbeweeglijk vast.
De instelbare hoek is prima vast te zetten!

Met behulp van los verkrijgbare grondplaten kunt u verschillende apparaten van te voren al voorzien van zo'n 'slider' (glijder), om eenvoudig de apparaten te kunnen verwisselen. In testsituaties of als er veel verschillende mensen van het apparaat gebruik moeten maken, kan dit erg handig zijn. De glijder is heel goed op slot te zetten.

Hellingbord zonder slider

Hellingbord met Intellikeys

Hellingbord met keyboard

Hellingbord met slider

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Sensitrac verstelbaar hellingbord zonder 'flatpad', zonder grondplaat (slider) à € 141,50
Sensitrac verstelbaar hellingbord zonder 'flatpad', met grondplaat (slider) à € 208,50
Sensitrac zuigende 'flatpad' à € 97,50
Sensitrac Flat Pad 5 losse Sliders met klittenband à € 69,50