SENSITRAC PAD MET 180° FLIPPER
Doelgroep: kinderen en volwassenen met motorische problemen, die baat hebben bij het positioneren van een losse knop onder een bepaalde hoek.

Bestemd om apparaten als losse knoppen e.d. in verschillende verticale hoeken te plaatsen op bureau- of werkblad voor gebruikers die zulks behoeven.

Stel de Flipper in ... Vergrendelen hem op zijn plek en en hij kan tegen een stootje!

De verstelbare Flipper is ontworpen ter verbetering van het gebruik van knoppen e.d. voor mensen die bij voorkeur werken met een knop die in een bepaalde hoek staat. De zuigkracht van de nieuwe gepatenteerde Sensitrac Pad Base houdt de Flipper stevig vast op vlakke oppervlakken van hout, plastic, glas of metaal bureau-/werkblad.

Opmerking: Als de gebruiker sterk ongecontroleerde bewegingen heeft, dan is het te overwegen om de verstelbare Magic Arm (zie elders op onze website) aan te schaffen, die is nog robuuster!

Maximale grootte van apparaten voor de Flipper
De grootte van de apparaten te gebruiken op deze verstelbare arm is beperkt tot 15 x 15 cm, om stabiliteit en veiligheid te waarborgen.

Voor apparaten die groter zijn, toetsenborden bijvoorbeeld, kunt u het beste de Ergo Station USB aanschaffen, zie elders op onze site.

Wilt u Flipper op een andere plek neerzetten, pak dan de uitsparing aan de achterkant en trek die omhoog en verplaats de Flipper daarna naar zijn juiste plek, druk hem simpelweg weer naar beneden: klaar.

De voorkant van de verstelbare Flipper is een verwijderbare montageplaat, die is voorzien van het nieuwe Ultra Mate klittenband om stevig de apparaten te bevestigen die u wilt gebruiken.

Extra Montageplaten
Misschien wilt u extra montageplaatjes voor sneller en efficiënter verschillende knoppen te kunnen bevestigen. Bevestig de verschillende apparaten op hun eigen montageplaat en gebruik ze als u ze nodig heeft.

Montageplaat-slot op Flipper
Om te voorkomen dat de montageplaat van de Flipper afglijdt, tijdens het gebruik of als de gebruiker per ongeluk de plaat omhoog drukt, is de plaat beveiligd met een vingerbediend veilige FLIP LOCK op de bovenste rand.

De Sensitrac Pad en de bureau / tafel oppervlak moet schoon worden gehouden voor de beste zuigkracht. Gebruik gewoon water en een papieren handdoek of ruitendoekjes (het beste).

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Sensitrac Pad met 180° Flipper à € 129,50
Sensitrac Pad losse montageplaat à € 28,95