GRUNDIG LAPTOP STANDAARD
Handig en eenvoudig ding! Bedoeld om uw laptop of tablet in een ergonomisch en fysiologisch correcte positie neer te zetten, zodat u ontspannen ermee kunt werken. Een filmpje kijken op uw tablet wordt op deze wijze natuurlijk ook echt ontspannen.

Het merk Grundig bestaat al meer dan zeventig jaar maar komt volgens Edupro pas net op gang. Dit innovatieve merk heeft alles op het gebied van elektronica wat u nodig heeft. Voor thuis en onderweg. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland en actief in meer dan 65 landen. Omdat het bedrijf een groot assortiment aan producten heeft, zit er altijd een product bij dat u kunt gebruiken.

Deze laptopstandaard is traploos verstelbaar. We hadden hem eerder in ons assortiment, maar vele malen duurder, omdat hij toen geleverd werd door een bedrijf dat in ergonomie deed.... Doen wij ook, maar we proberen het prijstechnisch voor u interessant te houden.

Specificaties:
- Hoogte: ca 26cm.
- Basis: ca. 21,5cm

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Grundig laptop standaard à € 19,95