SAMENWERKING
Sinds 1991 werkt Edupro samen met andere Nederlandse uitgeverijen van educatieve software. Uitgeverij A.W. Bruna, Visiria, AmbraSoft en NIB-software zijn de bekendste daarvan, alsmede de firma's die hardware voor mensen met een lichamelijke handicap ontwikkelen RDG-Kompagne uit Utrecht/Enschede, Revalidatietechniek Het Dorp uit Arnhem, de Backshop uit Rotterdam en Quo Vadis uit Baarn.

Ook met een aantal buitenlandse bedrijven doet Edupro zaken: Lära Mera uit Zweden (hele mooie 1-knopssoftware), Inclusive, Keytools (hardware uit Engeland), RedNet (hardware uit Zwitserland) Marblesoft, Chester Creek, Enabling Devices, Ergocube, RJCooper, Ablenet (soft- en hardware uit de VS) en Comfyland, Timocco en 4ID, allen uit Israël met software/hardware voor jonge kinderen of kinderen met fysieke beperkingen.

Ook importeert Edupro de zeer fraaie hardware-oplossingen van de Engels bedrijven Ametek (voorheen) Traxsys en Pretorian. Van huis uit maken zij knoppen, trackballs en joysticks die in het bedrijfsleven onder zeer zware omstandigheden jarenlang probleemloos moeten werken. Deze techniek hebben ze nu ook toegepast op een serie prachtige producten voor mensen met fysieke beperkingen. U vindt ze in de rubriek hardware, bij de knoppen en andere invoerapparaten.

www.4id.co.il
www.ambrasoft.nl
www.awbruna.nl
www.chestercreek.com
www.enablingdevices.com
www.ergocube.com
www.inclusive.co.uk
www.keytools.com
www.kompagne.nl
www.laramera.se
www.marblesoft.com
www.nib.nl
www.owg.nl
www.rjcooper.com
www.timocco.com
www.visiria.nl