C-PEN 3.0, USB SCANNER/TEKSTHERKENNING
C-Pen 3.0 digitale leespen penscan - scanpen - handscanner - leespennen Doelgroep: leerlingen basis- en speciaal onderwijs, kinderen en volwassenen met dyslexie.

De nieuwe C-Pen 3.0, opvolger van de C-Pen 20!

De C-Pen 3.0 is het meest recente lid van de C-Pen familie. Ze is speciaal ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met een computer. De C-Pen 3.0 is een draagbare scannerpen die direct werkt met een PC/laptop, en tekst/cijfers/barcodes in een Microsoft-toepassing (MS Word, Excel, enz.) inleest.
De C-Pen 3.0 maakt het overbodig om tekst over te typen, u gebruikt hem als een markeerstift.

Met deze digitale leespen gaat u over regels, streepjescodes, of cijfers waarna de gegevens automatisch in uw tekstverwerker of andere openstaande applicatie op de cursor-positie terechtkomen. U sluit de pen aan via de USB-poort en hij heeft geen extra voeding nodig.

Dit handige en eenvoudig te gebruiken apparaatje is geschikt voor gebruik met Windows (tekstverwerking, tabellen, verwerking salesapplicaties of databases, enz.). De C-Pen 3.0 bevrijdt u van typewerk en voorkomt typefouten.

De C-Pen 3.0 leest alle talen met een Latijnse, Cyrillische of Griekse karakterset.

De C-Pen 3.0 wordt geleverd met een te downloaden woordenboek.
Klik hier voor meer informatie.


Sluit de C-Pen 3.0 aan op de USB-poort van uw pc, open een applicatie (bijvoorbeeld Word, Excel) en begint met het scannen (lezen) van de regels tekst vanaf het blad (papier). U ziet de tekst direct verschijnen op de cursor positie de openstaande applicatie.

De C-Pen 3.0 is het perfecte werktuig als u informatie van papier wil overbrengen naar een digitale vorm. Eén haal met de pen en de gedrukte tekst verschijnt direct in uw tekstverwerker, database of spreadsheet toepassing.

Alles regel voor regel inscannen
De C-Pen 3.0 scant tekst, cijfers en kleine afbeeldingen (barcodes) van drukwerk of met de hand bedrukt materiaal. De gegevens worden regel voor regel ingescand in uw documentbeheersysteem.

1) Selectieve gegevensinvoer
De C-Pen 3.0 scanner is de ultieme oplossing voor al uw selectieve scanbehoeften: de compacte, efficiënte pen scant het gewenste tekstdeel met grote precisie. Waarom zou u de hele pagina scannen, als u het tekstdeel dat u nodig heeft, gemakkelijk kunt selecteren en direct op uw scherm kunt weergeven?

2) Formulieren verwerken
Met de C-Pen 3.0 kunt u per veld gegevens scannen vanaf papieren facturen, medische staten, verzekeringsformulieren of andere documenten en direct weergeven in de bijbehorende velden in uw toepassing voor gegevensverwerking. Via het commandoblok van de C-Pen kunt u routinematige handelingen binnen uw toepassing gemakkelijk automatiseren.

3) Voorraadbeheer
Met de C-Pen 3.0 kunt u vanaf etiketten met onregelmatige oppervlakken gemakkelijk barcodes, andere gegevens, tekst en cijfers inscannen in uw voorraadbeheersysteem. De C-Pen kan worden afgesteld op het scannen van oppervlakken met verschillende kenmerken en is compatibel met alle gangbare toepassingen voor gegevensverwerking.

4) Gemakkelijk mee te nemen
Door de C-Pen te combineren met een Windows XP minicomputer of tablet pc beschikt u over een mobiel scansysteem met volledige C-Pen functionaliteit.
De C-Pen 3.0 leest en herkent 167 talen.

Naadloze integratie
De C-Pen is gemakkelijk te integreren met andere systemen, zodat u ook binnen uw zakelijke toepassingen gebruik kunt maken van de uitstekende scankwaliteiten van de C-Pen.
De C-Pen 3.0 is de opvolger van de bekroonde C-Pen 20.

Specificaties:
- Afmetingen: 131 x 19 x 31 mm
- Gewicht: 45 g; met USB kabel 83 g.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
C-Pen 3.0, USB scanner/tekstherkenning à € 127,50