SENSITRAC TABLETHOUDER, GESCHIKT VOOR ALLE SOORTEN TABLETS; IPAD, SAMSUNG ETC. ETC.
Doelgroep: kinderen en volwassenen met motorische problemen, die baat hebben bij het positioneren van hun tablet onder een bepaalde hoek.

Bestemd om tablets e.d. in verschillende verticale hoeken te plaatsen op bureau- of werkblad, voor gebruikers die zulks behoeven.

Stel de tablethouder in, vergrendel hem op zijn plek en en hij kan tegen een stootje!

De verstelbare Flipper is ontworpen ter verbetering van het gebruik van een tablet voor mensen die bij voorkeur werken met een tablet die, stevig verankerd, in een bepaalde hoek staat. De zuigkracht van de nieuwe gepatenteerde Sensitrac Pad Base houdt de tablethouder stevig vast op vlakke oppervlakken van hout, plastic, glas, kunststof of metaal bureau-/werkblad.

Maximale grootte van apparaten voor de Flipper De grootte van de apparaten te gebruiken op deze verstelbare arm is beperkt tot 12 inch = 30 cm breed, om stabiliteit en veiligheid te waarborg.
Wilt u de tablethouder op een andere plek neerzetten, pak dan de uitsparing aan de achterkant en trek die omhoog en verplaats hem daarna naar zijn juiste plek, druk hem simpelweg weer naar beneden: klaar is Kees.
De voorkant van de verstelbare Flipper is een verwijderbare montageplaat, die is voorzien van Velcro klittenband om stevig de apparaten te bevestigen die u wilt gebruiken. Wij leveren een aantal stukken Velcro mee om aan de achterkant van de tablet te bevestigen, zodat hij op de montageplaat geplaatst kan worden.

Extra Montageplaten Misschien wilt u extra montageplaatjes om sneller en efficiënter verschillende tablets of losse knoppen (b.v. in een testsituatie) te kunnen bevestigen. Bevestig de verschillende apparaten op hun eigen montageplaat en gebruik ze als u ze nodig heeft.

Montageplaat-slot op Flipper Om te voorkomen dat de montageplaat van de Flipper afglijdt, tijdens het gebruik of als de gebruiker per ongeluk de plaat omhoog drukt, is de plaat beveiligd met een vingerbediend veilige FLIP LOCK op de bovenste rand. U ziet dat op de foto's als een metalen vergrendeling.
De Sensitrac tablethouder en het bureau-/tafeloppervlak moeten schoon worden gehouden voor de beste zuigkracht. Gebruik gewoon water en een papieren handdoek of ruiten-schoonmaakdoekjes (het beste), dan blijft de zuigkracht van het speciaal ontwikkelde rubber optimaal.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Sensitrac tablethouder, geschikt voor alle soorten tablets à € 139,50
Sensitrac Pad losse montageplaat à € 28,95