SENSITRAC FLAT PAD
Bevestig schakelkastjes, losse knoppen, touch pads e.d .op de Flat Pad met zijn klittenband oppervlak ze zitten meteen stevig vast en bewegen niet meer!

Waarom de Flat Pad niet beweegt:
De zuigkracht van de gepatenteerde rubberen Suction Pad Base zorgt ervoor dat de Pad stevig verankerd wordt op gladde materialen als hout, plastic, kunststof, glas of metaal. Op een bureaublad of rolstoelblad blijft hij ook bijzonder goed zitten. Iedere knop o.i.d. past op een oppervlak van 15 x 15 centimer en zit meteen muurvast!

Moet u de Flat Pad even verplaatsen?
Til eenvoudigweg de rand van de rubberen onderkant (bij het halve cirkeltje) op, verplaatst hem en druk op het midden van de Flat Pad om hem weer vast te zetten.

N.B. Klittenband is nodig om aan de onderkant van de knop of wat u ook maar wilt bevestigen aan de Flat Pad te bevestigen. De strips zijn zelfklevend, dus eenvoudig te bevestigen en worden meegeleverd met de Flat Pad. Edupro levert die uiteraard ook los, mocht u meer willen bevestigen.

Voor nóg steviger montage levert Edupro de Sensitrac Flat Pad met Slide Receiver met schroefgaten die passen op een hele lijst losse knoppen e.d.

Het Sensitrac montagesysteem is zeer geschikt om een losse knop, schakelkastje of een klein communicatie-hulpmiddel snel en gemakkelijk in een bepaalde hoek te monteren op een tafelblad, bureau, rolstoelblad of een ander oppervlak. Ook ideaal om een iPad of ander type tablet stevig te verankeren.

Ook voor het snel en eenvoudig verplaatsen van een communicatiehulpmiddel of schakelaar is de Sensitrac ideaal.

Met dit montagesysteem kunnen schakelaars, omgevingsbedieningen. laptops en tablets niet meer vallen of wegschuiven. Dankzij de zuignap blijven communicatiehulpmiddelen stevig vast zitten. Het grote vastzuigende oppervlak is zeer stabiel en ook bij krachtige druk- of trekbewegingen blijft de houder goed op zijn plaats.

Verplaatsen is simpel mogelijk door aan het rubber in de halfronde uitsparing te trekken. Hulpmiddelen zijn eenvoudig in de houder te bevestigen met klittenband, plakstrips of schroeven. Bovendien is de houder traploos verstelbaar in diverse hoeken. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Sensitrac Flat Pad incl. 5 stroken klittenband à € 79,50
Sensitrac Flat Pad set van 5 stroken klittenband-plakstrips van 10 cm. lang à € 7,50