SENSITRAC FLAT PAD MET SLIDE RECEIVER
Bevestig schakelkastjes, losse knoppen, touch pads e.d .op de Flat Pad met zijn klittenband oppervlak ze zitten meteen stevig vast en bewegen niet meer!

Waarom de Flat Pad niet beweegt:
De zuigkracht van de gepatenteerde rubberen Suction Pad Base zorgt ervoor dat de Pad stevig verankerd wordt op gladde materialen als hout, plastic, kunststof, glas of metaal. Op een bureaublad of rolstoelblad blijft hij ook bijzonder goed zitten. Iedere knop o.i.d. past op een oppervlak van 15 x 15 centimer en zit meteen muurvast!

De Slide Receiver beschikt over een verwijderbaar klittenband-geschikt oppervlak
Het oppervlak van de Slide Receiver is van een bijzonder glad materiaal, waarop u klittenbandstrips of vierkantjes kunt plakken om zodoende een hele reeks apparaatjes, ook voorzien van klittenband, op de Slide Receiver te kunnen bevestigen.

De Slide Receiver wordt vastgeklikt op de Flat Pad met een klik-klak-systeem dat in één beweging is vast te zetten of is los te maken, zodat er weer een andere Slider op de Flat Pad is te bevestigen. Handig als u in praktijk of klas vaak van knop of ander apparaatje moet wisselen, bevestig ze eenvoudigweg allemaal op een aparte Slider!

Moet u de Flat Pad even verplaatsen?
Til eenvoudigweg de rand van de rubberen onderkant (bij het halve cirkeltje) op, verplaatst hem en druk op het midden van de Flat Pad om hem weer vast te zetten.

Beperking qua gewicht en afmetingen
Let op: op de Flat Pad passen knoppen e.d. met een maximum afmeting van 15 x 15 cm. Het gewicht van wat er op gemonteerd wordt, mag maximal 2,2 kg. zijn. Dit vanwege stabiliteit en veiligheid!

Voor nóg steviger montage levert Edupro de Sensitrac Slider met schroefgaten die passen op een hele lijst losse knoppen e.d.

Schoonhouden!
De rubberen onderkant van de Flat Pad en de tafel of blad waarop hij gemonteerd wordt, moeten schoon zijn, zodat de zuigkracht optimaal kan blijven. Gebruik gewoon water en een papieren handdoekje of keukenrol of (nog beter) doekjes om ramen mee schoon te maken, die ontvetten namelijk ook.

Het Sensitrac montagesysteem is zeer geschikt om een losse knop, schakelkastje of een klein communicatie-hulpmiddel snel en gemakkelijk in een bepaalde hoek te monteren op een tafelblad, bureau, rolstoelblad of een ander oppervlak. Ook ideaal om een iPad of ander type tablet stevig te verankeren.

Ook voor het snel en eenvoudig verplaatsen van een communicatiehulpmiddel of schakelaar is de Sensitrac ideaal.

Met dit montagesysteem kunnen schakelaars, omgevingsbedieningen. laptops en tablets niet meer vallen of wegschuiven. Dankzij de zuignap blijven communicatiehulpmiddelen stevig vast zitten. Het grote vastzuigende oppervlak is zeer stabiel en ook bij krachtige druk- of trekbewegingen blijft de houder goed op zijn plaats.
Verplaatsen is simpel mogelijk door aan het rubber in de halfronde uitsparing te trekken. Hulpmiddelen zijn eenvoudig in de houder te bevestigen met klittenband, plakstrips of schroeven. Bovendien is de houder traploos verstelbaar in diverse hoeken. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Sensitrac Flat Pad met Slide Receiver incl. 5 stroken klittenband en één Slider, die bedekt ik met klittenband à € 124,50
Sensitrac Flat Pad 5 losse Sliders met klittenband à € 69,50
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Grote Knop à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Kleine Knop à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Joggle Switch à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Kleine Joggle Switch à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Big Mack à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Big Step by Step à € 26,75
Sensitrac Flat Pad set van 5 stroken klittenband-plakstrips van 10 cm. lang à € 7,50