SENSITRAC FLAT PAD MET 360° VERSTELBARE ARM
Het nog meer te verstellen broertje van de 180° Verstelbare Arm: een betrouwbaar, robuust montagesysteem om apparaten in verschillende posities neer te kunnen zetten, met de volgende kenmerken:
- 360° verstelbare arm
- verticale Slide Receiver met snelle klik-klak sluiting
- verwijderbare Slider met klittenband-oppervlak
- zelfklevende klittenband-vierkantjes om onderaan het te bevestigen apparaat te plakken
- grote en krachtige zuignap-basis
- er is nu ook een Tall versie, om grotere knoppen (Grote Knop = Big Button, of Joggle Switch, Big Mack, Big Step by Step) moervast mee te bevestigen!

Waarom de Flat Pad niet beweegt:
De zuigkracht van de gepatenteerde rubberen Suction Pad Base zorgt ervoor dat de Pad stevig verankerd wordt op gladde materialen als hout, plastic, kunststof, glas of metaal. Op een bureaublad of rolstoelblad blijft hij ook bijzonder goed zitten. Iedere knop o.i.d. past op een oppervlak van 15 x 15 centimer en zit meteen muurvast!

1. Stel de arm op de juiste hoek in
2. Zet deze hoek vast met de draaiknop
3. Druk op de activeringsknop op het midden van de grondplaat en dan ....
4. Sla er op ... Duw er tegen ... Mep er tegen ... u zult zien dat de 360° Graden Arm, noch de Suction Pad zullen bewegen!

Moet u de Flat Pad even verplaatsen?
Til eenvoudigweg de rand van de rubberen onderkant (bij het halve cirkeltje) op, verplaatst hem en druk op het midden van de Flat Pad om hem weer vast te zetten.

Front slider paneel
Het frontpaneeltje is voorzien van zeer sterk klittenband, dat u in staat stelt een hele serie apparaatjes er snel op te monteren om te gebruiken. En ook voor dit type Flat pad geldt: voor nog robuustere montage: er zijn ook Sliders te verkrijgen bij Edupro waar de losse knop middels schroeven is te bevestigen.

Beperking qua gewicht en afmetingen
Let op: ook op de Flat Pad passen knoppen e.d. met een maximum afmeting van 15 x 15 cm. Het gewicht van wat er op gemonteerd wordt, mag maximaal 2,2 kg. zijn. Dit vanwege stabiliteit en veiligheid!

De nieuwe 'Tall' versie kan grotere knoppen vasthouden!
De nieuwe 'Tall" versie van de 360° Adjustable Arm is speciaal ontwikkeld voor grotere knoppen zoals Ablenet's BigMack, Grote Knop, Joggle Switch, Big Step-by-Step, etc. De Tall Adjustable Arm heeft een 10 cm langere verstelbare arm

Slider paneeltje muurvast op de arm
Om te voorkomen dat de Slider compleet met de erop bevestigde knop weer van de arm afschiet, wordt de Slider beveiligd met een klik-klak-systeem (flip-lock) aan de bovenkant van de Slider.

Wilt u extra Slider paneeltjes?
Simpelweg nog een paar Slider paneeltjes aanschaffen, om nóg sneller van knop te kunnen wisselen is eenvoudig. Zie hieronder bij de prijslijst welke u allemaal kunt aanschaffen.

Schoonhouden!
De rubberen onderkant van de Flat Pad en de tafel of blad waarop hij gemonteerd wordt, moeten schoon zijn, zodat de zuigkracht optimaal kan blijven. Gebruik gewoon water en een papieren handdoekje of keukenrol of (nog beter) doekjes om ramen mee schoon te maken, die ontvetten namelijk ook.

Het Sensitrac montagesysteem is zeer geschikt om een losse knop, schakelkastje of een klein communicatie-hulpmiddel snel en gemakkelijk in een bepaalde hoek te monteren op een tafelblad, bureau, rolstoelblad of een ander oppervlak. Ook ideaal om een iPad of ander type tablet stevig te verankeren.

Ook voor het snel en eenvoudig verplaatsen van een communicatiehulpmiddel of schakelaar is de Sensitrac ideaal.

Met dit montagesysteem kunnen schakelaars, omgevingsbedieningen. laptops en tablets niet meer vallen of wegschuiven. Dankzij de zuignap blijven communicatiehulpmiddelen stevig vast zitten. Het grote vastzuigende oppervlak is zeer stabiel en ook bij krachtige druk- of trekbewegingen blijft de houder goed op zijn plaats.
Verplaatsen is simpel mogelijk door aan het rubber in de halfronde uitsparing te trekken. Hulpmiddelen zijn eenvoudig in de houder te bevestigen met klittenband, plakstrips of schroeven. Bovendien is de houder traploos verstelbaar in diverse hoeken. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Sensitrac Flat Pad met 360° verstelbare arm met Slide Receiver en klik-klak-systeem incl. 5 stroken klittenband en één Slider, die bedekt ik met klittenband à € 217,50
Sensitrac Flat Pad Tall (+10 cm) met 360° verstelbare arm + Slide Receiver en klik-klak-systeem incl. 5 stroken klittenband en één Slider bedekt met klittenband à € 229,50
Sensitrac Flat Pad 5 losse Sliders met klittenband à € 69,50
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Grote Knop à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Kleine Knop à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Joggle Switch à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Kleine Joggle Switch à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Big Mack à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Big Step by Step à € 26,75
Sensitrac Flat Pad set van 5 stroken klittenband-plakstrips van 10 cm. lang à € 7,50