SENSITRAC SLIDE ADAPTER VOOR 'MAGIC ARM-SYSTEEM'
De Slide Adapter heeft een klik-klak-systeem en een lange schroef die direct op de Magic Arm, Articulating Arm of Single Arm past. Hij stelt u in staat om wel heel snel uw knoppen of andere apparaatjes er op en er af te schuiven!

De Magic Arm Adapter front plate is uitgevoerd met Ultra Mate Velcro (klittenband) voor een bijzonder hechte verbinding.

Dit unieke Slider-systee kunt u aan de Magic of andere armen bevestigen door eenvoudigweg de meegeleverde schroef in de arm te draaien met de hand tot hij vast zit en hem op die manier 'in positie' te brengen.
Wisselen van knop (of ander apparaatje dat aan de Slider vast zit) neemt niet meer dan enkele seconden in beslag klik eenvoudigweg de Slider uit de houder (front plate) en vervang hem door een andere.

Het Sensitrac montagesysteem is zeer geschikt om een losse knop, schakelkastje of een klein communicatie-hulpmiddel snel en gemakkelijk in een bepaalde hoek te monteren op een tafelblad, bureau, rolstoelblad of een ander oppervlak. Ook ideaal om een iPad of ander type tablet stevig te verankeren.

Ook voor het snel en eenvoudig verplaatsen van een communicatiehulpmiddel of schakelaar is de Sensitrac ideaal.

Met dit montagesysteem kunnen schakelaars, omgevingsbedieningen. laptops en tablets niet meer vallen of wegschuiven. Dankzij de zuignap blijven communicatiehulpmiddelen stevig vast zitten. Het grote vastzuigende oppervlak is zeer stabiel en ook bij krachtige druk- of trekbewegingen blijft de houder goed op zijn plaats.
Verplaatsen is simpel mogelijk door aan het rubber in de halfronde uitsparing te trekken. Hulpmiddelen zijn eenvoudig in de houder te bevestigen met klittenband, plakstrips of schroeven. Bovendien is de houder traploos verstelbaar in diverse hoeken. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Slide Adapter voor Magic Arm systeem à € 139,50
Sensitrac Flat Pad 5 losse Sliders met klittenband à € 69,50
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Grote Knop à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Kleine Knop à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Joggle Switch à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Kleine Joggle Switch à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Big Mack à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Big Step by Step à € 26,75
Sensitrac Flat Pad set van 5 stroken klittenband-plakstrips van 10 cm. lang à € 7,50