SENSITRAC VEILIGE BUREAU- OF ROLSTOELBLAD-ARM
Veelzijdige, zeer robuuste en veilige Bureau- of Rolstoelblad-Arm met een 10 cm of 17,5 cm arm die 360° rond kan draaien en 180° op en neer kan bewegen.

Wordt geleverd inclusief Super Clamp zodat de hele constructive zeer snel een eenvoudig, maar bovenal zeer vast kan worden gemonteerd op bureaublad, tafel of rolstoelblad.
Ook meegeleverd wordt het Slider Systeem (Slide Receiver), waarmee u op eenvoudige wijze allerlei losse knoppen of andere apparaatjes erop kunt bevestigen.

Maximum gewicht dat aan de arm bevestigd mag worden:
- 10 cm arm: 4.5 kg
- 17,5 cm arm: 3.6 kg

Het Sensitrac montagesysteem is zeer geschikt om een losse knop, schakelkastje of een klein communicatie-hulpmiddel snel en gemakkelijk in een bepaalde hoek te monteren op een tafelblad, bureau, rolstoelblad of een ander oppervlak. Ook ideaal om een iPad of ander type tablet stevig te verankeren.

Ook voor het snel en eenvoudig verplaatsen van een communicatiehulpmiddel of schakelaar is de Sensitrac ideaal.

Met dit montagesysteem kunnen schakelaars, omgevingsbedieningen. laptops en tablets niet meer vallen of wegschuiven. Dankzij de zuignap blijven communicatiehulpmiddelen stevig vast zitten. Het grote vastzuigende oppervlak is zeer stabiel en ook bij krachtige druk- of trekbewegingen blijft de houder goed op zijn plaats.

Verplaatsen is simpel mogelijk door aan het rubber in de halfronde uitsparing te trekken. Hulpmiddelen zijn eenvoudig in de houder te bevestigen met klittenband, plakstrips of schroeven. Bovendien is de houder traploos verstelbaar in diverse hoeken. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Sensitrac Veilige Bureau- of Rolstoelarm 10 cm à € 547,50
Sensitrac Veilige Bureau- of Rolstoelarm 17,5 cm à € 579,50
Sensitrac Flat Pad 5 losse Sliders met klittenband à € 69,50
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Grote Knop à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Kleine Knop à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Joggle Switch à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Kleine Joggle Switch à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Big Mack à € 26,75
Sensitrac Flat Pad losse Slider met schroefgaten die passen op de Big Step by Step à € 26,75
Sensitrac Flat Pad set van 5 stroken klittenband-plakstrips van 10 cm. lang à € 7,50