SENSITRAC SLIDERS GECOAT MET KLITTENBAND-HAAKJES (5 STUKS)
Deze 'Slider' is geheel gecoat met klittenband-haakjes, zodat losse knoppen, die ook voorzien zijn van het contrasterende (negatieve als het ware) klittenband er snel en gemakkelijk op bevestigd kunnen worden. Voor het verwisselen van verschillende typen knoppen of communicatie-apparaatjes kunt u nu snel, goedkoop en eenvoudig gebruik maken van deze 'slider'(glijder), die makkelijk op de Sensitrac Slide Adapter past, alsmede op de andere Sensitrack montagesystemen op onze website.

Het Sensitrac montagesysteem is zeer geschikt om een losse knop, schakelkastje of een klein communicatie-hulpmiddel snel en gemakkelijk in een bepaalde hoek te monteren op een tafelblad, bureau, rolstoelblad of een ander oppervlak. Ook ideaal om een iPad of ander type tablet stevig te verankeren.

Ook voor het snel en eenvoudig verplaatsen van een communicatiehulpmiddel of schakelaar is de Sensitrac ideaal.

Met dit montagesysteem kunnen schakelaars, omgevingsbedieningen. laptops en tablets niet meer vallen of wegschuiven. Dankzij de zuignap blijven communicatiehulpmiddelen stevig vast zitten. Het grote vastzuigende oppervlak is zeer stabiel en ook bij krachtige druk- of trekbewegingen blijft de houder goed op zijn plaats.
Verplaatsen is simpel mogelijk door aan het rubber in de halfronde uitsparing te trekken. Hulpmiddelen zijn eenvoudig in de houder te bevestigen met klittenband, plakstrips of schroeven. Bovendien is de houder traploos verstelbaar in diverse hoeken. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Sensitrac Flat Pad 5 losse Sliders met klittenband à € 69,50