SENSITRAC UNIVERSELE GRONDPLAAT MET SLIDER VOOR GEBRUIK MET 2 KNOPPEN OF EEN TABLET, ZOALS DE IPAD
Deze grondplaat is bedoeld om twee losse knoppen, een toetsenbord of een tablet (iPad, iPad mini, Samsung e.d. te kunnen monteren op onze Sensitrac montagesystemen die passen op een Magic (of ander type) Arm. De Magic Arm Slide Adapter is daarbij wél nodig!

Deze grondplaat is een dikke en solide plaat met Slider, bedoeld voor wat grotere apparaten. Zoals (grote) toetsenborden, Intellikeys, tablets e.d. Afmetingen zijn 30 x 15 cm. Anti-slip slotjes zorgen ervoor dat de gemonteerde zaken niet van de grondplaat afvallen.
Het Sensitrac montagesysteem is zeer geschikt om een losse knop, schakelkastje of een klein communicatie-hulpmiddel snel en gemakkelijk in een bepaalde hoek te monteren op een tafelblad, bureau, rolstoelblad of een ander oppervlak. Ook ideaal om een iPad of ander type tablet stevig te verankeren.

Ook voor het snel en eenvoudig verplaatsen van een communicatiehulpmiddel of schakelaar is de Sensitrac ideaal.

Met dit montagesysteem kunnen schakelaars, omgevingsbedieningen. laptops en tablets niet meer vallen of wegschuiven. Dankzij de zuignap blijven communicatiehulpmiddelen stevig vast zitten. Het grote vastzuigende oppervlak is zeer stabiel en ook bij krachtige druk- of trekbewegingen blijft de houder goed op zijn plaats.
Verplaatsen is simpel mogelijk door aan het rubber in de halfronde uitsparing te trekken. Hulpmiddelen zijn eenvoudig in de houder te bevestigen met klittenband, plakstrips of schroeven. Bovendien is de houder traploos verstelbaar in diverse hoeken. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Sensitrac 30 x 15 cm. grondplaat voor Magic Arm Slide Adapter à € 99,50
Sensitrac Slide Adapter voor Magic Arm systeem à € 139,50
Sensitrac combi 30 x 15 cm. grondplaat, samen met Slide Adapter voor Magic Arm systeem à € 129,50