ROCKER
2 Knoppen in 1. Op 1 van beide drukken om de knoppen te activeren. Gebruik deze knop om iemand met twee knoppen te leren werken, b.v. een computerprogramma leren bedienen waarin een keuze moet worden gemaakt terwijl het progamma 'scant'. U kunt stickers op de bovenkant plakken om iemand het idee van keuzes maken aan te leren, om daarna het apparaat voor de betreffende software te gebruiken. (Een Dual Switch Connector CA-2 of 4-aansluitingsadapter is nodig). De rubberen onderkant voorkomt uitglijden op de ondergrond. U krijgt bij deze knop tactiele en auditieve feedback. Benodigde druk 130 gram.

Een Access-product

Let op, om deze knop op uw PC te kunnen aansluiten is een schakelkastje nodig, u vindt deze in alle soorten, maten en prijzen onder onze rubriek hardware-schakelkastjes!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Rocker à € 141,50