IMOTE, VEILIGE TV-AFSTANDSBEDIENING VOOR KINDEREN
Doelgroep: kinderen vanaf 2 jaar

Deze afstandsbediening voor de tv heeft een bijzonder eenvoudige set-up. Hij heeft zachte knoppen en een bijzonder stootvast ontwerp. Kindvriendelijk en papa- en mamavriendelijk. Kies en programmeer 5 kindvriendelijke tv-kanalen, waarvan u vindt dat uw kind ze veilig kan bekijken. Alle andere zenders worden automatisch geblokkeerd. Meer dan 100 kleurige stickers, waarbij onder meer de logo's van populaire tv-kanalen, stellen u in staat de iMote specifiek voor uw kind geschikt te maken. Kinderen kunnen dus zonder hulp van u hun favoriete programma's (door u veilig genoeg geacht) bekijken. Op die manier zijn ze een stukje onafhankelijker van u, waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen en u bent op uw beurt er zeker van dat ze niet naar dingen kijken die u niet wilt dat ze zien. De iMote wordt op die manier de beste vriend van de familie ?

Eigenschappen:
- Stel eenvoudig de favoriete kanalen van uw kind in
- U kiest 5 veilige tv-kanalen, alle andere worden geblokkeerd
- Onafhankelijkheid voor het kind, een gerust gemoed voor ouders
- Inclusief 100+ logo-stickers van bekende tv-kanalen om uit te kiezen en op de iMote te plakken

Minimale systeemeisen:
- Windows XP, Vista of Windows 7

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
iMote, veilige TV-afstandsbediening voor kinderen à € 40,95