MEER INFORMATIE/ADRESSEN/PRIVACY

Het Edupro aanbod

Het fonds van Edupro omvat zo'n 600 titels, waarvan de meesten op CD-Rom. Zo goed als alle programma's zijn multimediaal, dus met geluid, animaties of video en gesproken woord. Alle programma's waarin gesproken woord voorkomt zijn in het Nederlands, met uitzondering van enkele programma's van Judy Lynn, Inclusive en Simtech-software, waarvan de handleidingen in het Engels meegeleverd worden, maar de software zelf zonder taal is, dus ook in ons land en in het Nederlandstalig deel van België prima gebruikt kan worden!

Ook levert Edupro meer dan 600 hardware-artikelen, allemaal gericht op adaptatie en mogelijkheden van de gebruikers. Vaak zijn dat middelen om een lichamelijk probleem mee te helpen oplossen en begeeft Edupro zich daarmee in feite ook op de ergonomische markt. Dit op verzoek van veel gebruikers die onze software graag wilden laten gebruiken door hun leerlingen, maar soms lukte dat niet zonder de nodige aanpassingen!

Adressen

Voor meer informatie, demo's en enige papieren info m.b.t. software en speciale hardware die wij leveren van derden, kunt u een e-mailtje aan ons zenden, ook kunt u ons bellen of schrijven. Vermeld als u iets aanvraagt duidelijk waar uw voorkeur naar uitgaat, dit om te voorkomen dat u nodeloze informatie krijgt toegezonden.

Stichting Edupro
Kievitsweg 117a
2983 AD Ridderkerk

Tel: 0180-461065
Mobiel: 06-14110195

E-mail: info@edupro.nl
Voor bestellingen via e-mail (mocht het via aanklikken op de site niet goed gaan): bestel@edupro.nl

Uw privacy

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU. Lees hier hoe wij omgaan met uw privacy.