VEILIG LOPEN, VEILIG FIETSEN-CD-ROM
Doelgroep: Een programma speciaal voor kinderen die (zeer) moeilijk leren.
Ze kunnen hiermee op eenvoudige wijze de verkeersregels voor voetgangers en fietsers oefenen en hun kennis daarvan ook toetsen, met als doel dat ze zo zelfstandig en veilig mogelijk aan het verkeer deelnemen.

Heldere werkwijze. Eenvoudige structuur.
De hoofdonderdelen "Veilig Lopen" en "Veilig Fietsen" bestaan ieder uit 15 thema's. Bij elk thema horen drie typen opdrachten, gekoppeld aan foto's: 'Goed-fout', 'Ja-Nee' en 'Meerkeuze'. In totaal zijn er 240 opdrachten. De tekst van alle opdrachten en de uitleg daarbij wordt uitgesproken.
Tijdens het oefenen geeft een gekleurde balk de voortgang en de score aan. Na een fout antwoord wordt uitleg gegeven (optioneel ook mogelijk bij een goed antwoord).
Na afloop worden de resultaten met gekleurde scorebalkjes gepresenteerd en kunnen (naar keuze) de foute opdrachten opnieuw worden gedaan. Na een toets is het mogelijk een certificaat met naam en resultaten te printen.

Instellen op niveau.
Achter de eenvoudige structuur voor de deelnemer ligt een uitgebreid menu waarmee het programma afgestemd kan worden op de kennis van een leerling, een deelnemer of een groep. Opdrachten kunnen eventueel uitgeprint worden om deze als schriftelijke oefening of toets te gebruiken.

Uniek is de mogelijkheid zelf foto's toe te voegen, bijvoorbeeld van de eigen verkeersomgeving en daar opdrachten bij te maken!

Permanente verkeerseducatie.
'Veilig lopen - Veilig fietsen' is het resultaat van een langdurige samenwerking tussen het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Gelderland, Pluryn en Bureau Edubooks & Training, met als doel verkeerseducatieve materialen te ontwikkelen voor (zeer) moeilijk lerenden.

Systeemeisen:
Pentium PC
Windows '95, '98, ME, 2000 of XP
275 Mb harde schijfruimte (22 Mb als het programma werkt vanaf CD-Rom)
16-bits geluidskaart en geluidsboxen of koptelefoon
CD-Romspeler
Muis
Videokaart: min. 800 x 600 pixels, ware kleuren 24 bits

Het is mogelijk het programma geheel of gedeeltelijk op de harde schijf te installeren. Bij een gedeeltelijke installatie werkt het programma vanaf het CD-Romstation.

Wilt u andere aantallen licenties, maken we graag een aangepaste offerte aan u!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Veilig lopen, Veilig fietsen (versie voor 1 gebruiker) à € 57,95
Veilig lopen, Veilig fietsen Licentie voor 5 gebruikers op 1 locatie à € 183,95
Veilig lopen, Veilig fietsen Licentie voor 5 gebruiker op verschillende locaties à € 204,50
Veilig lopen, Veilig fietsen Licentie voor 10 gebruikers op 1 locatie à € 236,50
Veilig lopen, Veilig fietsen Licentie voor 10 gebruikers op verschillende locaties à € 261,95
Veilig lopen, Veilig fietsen (netwerkversie) à € 261,95