CLICKER 5 CD-ROM
Doelgroep: Geschikt voor NT2, woordenschat, zinsconstructies en concept ontwikkeling.
Clicker is winnaar van de Millennium Product Award als één van Engelands meest innovatieve producten. Wat is Clicker? Clicker is een keyboard met spraak op het beeldscherm. Iedere toets (cel of matrix genoemd) kan een letter, woord, tekst of plaatje bevatten. Wanneer u klikt op een cel in het Clickerscherm worden tekst en plaatjes aan de ingebouwde tekstverwerker - Clicker Writer - toegevoegd (Clicker werkt overigens samen met iedere tekstverwerker). De cellen kunnen de tekst ook uitspreken met de ingebouwde spraaksoftware, u kunt zelfs uw eigen stem opnemen in een cel! Inclusief 250 plaatjes.
Met Clicker kunt u snel aan de slag omdat het gebruiksklare plaatjes en matrixen bevat. Docenten kunnen snel nieuwe schrijfoefeningen maken met de vele standaard plaatjes in uw computer. De plaatjes en woorden kunnen worden vergroot door eenvoudig een hoek van de cel te verslepen. De matrixen kunnen linken naar andere matrixen bevatten zodat het gebruik van woorden praktisch onuitputtelijk is.

Belangrijke kenmerken zijn:

Switch Clicker (schakel programma)
Wilt u een ingebouwde schakel mogelijkheid voor de toegang tot Clicker? Bestel dan Switch Clicker voor toegang tot al uw studenten. Geheel aan te passen.

Systeemvereisten:

Systeemvereisten Apple Macintosh:


Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Clicker 5 à € 288,95
Clicker 5 extra licentie à € 37,95