SOFTWARE OP CD-ROM
Sinds 1991 heeft Edupro software ontworpen voor kinderen met beperkingen. Aanvankelijk op diskette, later op cd-roms. Ook van andere partijen mochten we veel verschillende titels voor onze doelgroep verkopen.

Sinds de komst van de iPad en andere tablets, zijn scholen en instellingen toch best massaal aan die apparaten 'gegaan'. Langzaam zagen wij de verkoop van cd-roms teruglopen en dat heeft ons doen besluiten helemaal te stoppen met de ontwikkeling en verkoop van deze producten.
De nog op voorraad zijnde cd-roms mochten we aan diverse scholen en instellingen schenken, die er denken we blij mee zijn.

Wilt u tóch nog cd-roms aanschaffen met educatieve inhoud of cd-roms, waarvan de programma's geschikt zijn voor 1- of 2-knopsbediening, dan kunt u eens kijken op www.inclusive.co.uk of www.marblesoft.com.

Alle cd-roms die zij verkopen kunt u uiteraard rechtstreeks bij hen bestellen, maar mocht u daar tegenop zien, of kan het gewoon binnen uw organisatie niet, dan kunt u ze altijd bij ons bestellen. Wij maken daarop wel een stukje winst, maar u kunt dan gewoon met een Nederlandse factuur achteraf betalen als school, bedrijf, instelling of praktijk. Voor privé-bestellingen vragen wij vooruit betaling.

Als u wilt bestellen, stuur dan even een mailtje naar info@edupro.nl