MUZIEKFABRIEK
Doelgroep: kinderen vanaf een jaar of 9 tot en met volwassenen!
De meeste kinderen houden ervan muziek te maken, in het bijzonder als de resulaten heel mooi zijn! Dit programma heeft kant en klare melodietjes, begeleidingsschema's en ritmische fragmenten, die op 1000 en 1 manieren gecombineerd kunnen worden van heel simpel tot bijzonder moeilijk. Iedere combinatie werkt! Een verscheidenheid aan stijlen zorgt ervoor dat er voor alle leeftijden wat te vinden is!
Luister naar de instrumenten en hoe ze bij elkaar passen. Kies je eigen instrumenten en bouw langzaamaan een muziekstuk op.
Programmeer je eigen accoordenschema's naast de muziek!

Maak je eigen composities en neem die op!
Je kunt tussen de 'real time'-modus, en het compositie-gedeelte, het afluisteren- en opnemengedeelte heen en weer schakelen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Muziekfabriek voor 1 gebruiker à € 88,95
Muziekfabriek voor 5 gebruikers à € 229,95
Muziekfabriek voor 10 gebruikers à € 313,50