H18 MINI DRAADLOOS TOETSENBORD/TOUCHPAD MET NANO USB-ONTVANGER
Doelgroep: iedereen die een zeer klein toetsenbordje/annex touchpad kan gebruiken!

Dit 2.4GHz mini draadloos Touchpad & Keyboard Combo verschaft u een uniek en veelzijdig hulpmiddels op uw PC, laptop, smart TV, Androïd TV Box, en zelfs uw spelcomputer te bedienen. Hij is plug and play, eenvoudig en fraai. Gebruik hem met uw Androïd box of smart TV op de bank of browse over het internet op een heel makkelijke manier.

Het apparaat kent twee gebruiks-modi: als Full panel touchpad, met een flink aanrtaakgedeelte kunt u hem op twee manieren proberen: in de Keyboard mode en in de Touch mode, er is slechts 1 knopje nodig om tussen de twee modi te switchen.

Touch Mode: u kunt alle muisfuncties gebruiken met dit hoog-gevoelige touchpad, te weten linker- en rechtsermuisklik, slepen, in- en uitzoomen, taak verwisselen en laat het bureaublad zien.

Keyboard Mode: In de keyboard mode, kunt u letters en symbolen typen en u krijgt tactiele feedback (buzzer) als u een knop 'indrukt'. De Buzzer kunt u uitzetten door Fn + Mute in te drukken tegelijk.
- Druk op de Fn-knop en hou die vast om de functietoets te bedienen, dubbelklik op de Fn-knop om te wisselen naar Fn of numeriek gedeelte.

Het apparaatje is Plug and Play: 2,4GHz draadloze verbinding via een klein USB ontvangertje, geniet van draadloze bediending tot 10 meter van het ontvangende toestel, het apparaatje is geschikt voor PC of laptop, HTPC, smart TV, Androïd TV Box, etc.

Instelbare achtergrondverlichting: U kunt drie niveaus van achtergrondverlichting instellen. Wat voor u met de gegeven lichtomstandigheden het plezierigst is, kunt u eenvoudig kiezen.

In het kort:
- Compatibel met Windows XP/Vista/7/8/10, Linux, Androïd OS (met een standaard USB interface).
- Het touchpad gaat 'slapen' als er 3 minuten geen activiteiten plaats vinden. Een druk willekeurig op het toetsenbordje, zorgt ervoor dat hij weer wakker wordt.
- Ingebouwde 300mAh lithium oplaadbare batterij houdt het tot 7 dagen achter elkaar vol zonder op te laden.

Specificaties:
- Zendmode: GFSK 2,4GHz draadloos.
- Gebruiksafstand: max 10 meter
- Batterij: 300mAh oplaadbare BL-5B batterij
- Verbruik: <15mA (touchpad mode), <60mA (keyboard mode)
- Verbruik tijdens slaap: <20uA
- Kleur: zwart
- Afmetingen: 14,2 x 9.0 x 1,7 cm
- Gewicht: 117 gr

U krijgt in de doos:
1 x Draadloze Touchpad & Keyboard
1 x USB nano-ontvanger
1 x USB Laadkabel
1 x Engelstalige handleiding

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
H18 Mini draadloos toetsenbord/touchpad met nano USB-ontvanger à € 34,50