JOBMATE TOUCH
Doelgroep: iedereen die naast zijn of haar gewone toetsenbord het gemak van een touchpad wil gebruiken, of voor iedereen die gewoon niet veel ruimte op het bureau of werkblad heeft.

Jobmate Touch biedt een geheel nieuw product om op een relaxte manier binnen de lichaamsbreedte met de muis te werken. Het dunne, strakke ontwerp en het grote soepele touchpad met slimme functies maken het werk zowel gemakkelijker, accurater als vloeiender. Jobmate Touch is eenvoudig te installeren en is uitgerust met alle functies die u nodig hebt.

Jobmate centrische ergononomische muis zorgt voor lagere spierspanning in nek- en schouders

Jobmate Touch is heel eenvoudig in gebruik en je leert snel om ermee te werken. Het dunne ontwerp maakt het gemakkelijk om uw handen tussen het touchpad en het toetsenbord te bewegen. U krijgt automatisch een betere werkhouding van polsen en armen. Hierdoor verlaagt de spierspanning in nek en schouders, doordat de armen binnen uw comfortzone (lichaamsbreedte) blijven. Beide handen kunnen kunnen het Touchpad bedienen, vergelijkbaar met een trackpad op de laptop.
Het vloeiende oppervlak van het trackpad is zeer comfortabel en zacht om aan te raken en het grote formaat biedt ruimte voor uw muisbewegingen, om te scrollen en te klikken als op een touchpad. U veegt gemakkelijk over het touchpad, zoals op het scherm van een tablet of smartphone. Bovendien zorgt het grote trackpad ervoor dat het bereik groot genoeg is voor twee schermen. De hele touchplaat heeft een prettige aanraakfunctie en u kunt aan de onderkant links en rechts klikken. Hiermee kun je eenvoudig documenten slepen of markeren door met één vinger te drukken en het document met de andere te slepen.
Jobmate Touch heeft eenzelfde zoomfunctie zoals smartphones of tablets. Hij zoomt door twee vingers samen te trekken of te spreiden. Scrollen worden gedaan door twee vingers op de plaat te plaatsen en naar beneden of naar boven te vegen.
Ingebouwde toetsenbordverhogers zorgen ervoor dat u altijd het toetsenbord op de juiste hoogte krijgt, net als het touchgedeelte. Hierdoor biedt het voor zowel muis- als toetsenbordgebruik veel comfort en de beste werkhouding. Plaats het toetsenbord op de verhogers en schroef de verhogers tot de juiste hoogte. Als u een toetsenbord hebt met een rand eronder, kunt u de verhogers eenvoudig helemaal verwijderen.
Stuurprogramma's of software hoeven niet te worden gedownload om het product te laten werken. Sluit het snoer gewoon aan op een van de USB-aansluitingen van de computer en wacht een paar seconden om te starten.
Het strakke ontwerp maakt de Jobmate Touch eenvoudig schoon te maken, gebruik een vochtige doek met een milde zeepreiniger.

Functies en voordelen van de Jobmate Touch, ergonomische centrische muis

Met één vinger:
- enkele klik
- dubbelklik
- klik drie keer om de hele alinea te selecteren

Met twee vingers:
- rechtermuisknop
- klik en sleep documenten
- Zoom in / uit
- blader omhoog / omlaag

Met drie vingers:
Schaker trackpad aan/uit.

Rechts en links klikken doet u door onderaan het trackpad te klikken

Specificaties:
Kleur: zilver of zwart
Hoogteverstelling: max 13 mm
Operating system: Windows (t/m 10) en Mac
Drivers: Plug and Play
Aansluiting: USB bedraad, kabellengte is 2 meter
Geschikt voor links- en rechtshandigen
Resolutie: 800 Dpi
Afmetingen: 441 x 125 x 14-27 mm
Garantie: 1 jaar

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Jobmate Touch zwart à € 325,00
Jobmate Touch zilver à € 325,00