ALGEMENE INFO
In de groeiende markt van laptops kan Edupro u ook dan dienst zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat voor kinderen die zowel thuis als op de (basis)school met een computer moeten kunnen werken i.v.m. het feit dat zij individueel veel aangeboden moeten krijgen, het een goed idee is om een laptop aan te schaffen. Deze zijn tegenwoordig heel robuust en kunnen mee van huis naar school v.v. De nieuwste serie mini-laptops (met een schermdoorsnede rond de 10") kunnen wij uiteraard ook aan u leveren.

Overweegt u ook de mogelijkheid om bij uw ziektekostenverzekering een aanvraag voor een dergelijke computer met aangepast software aan te vragen op grond van de AWBZ-verstrekkingen.

Edupro kan ook tegen prima prijzen bureaucomputers leveren, informeer naar onze modellen en voorwaarden. Of stel een lijstje op waar de computer aan moet voldoen en mail dat aan ons. Wij zullen dan z.s.m. een passende offerte doen.

Wij leveren uitsluitend A-merken als Asus, HP, DELL, Sony etc.

Edupro kan u behulpzaam zijn hierbij door een offerte aan u te zenden t.b.v. uw ziektekostenverzekeraar. Zeker als u een aanvraag doet op grond van het leren gebruiken van de computer als hulpmiddel bij leren of helpen de motoriek van uw zoon of dochter te verbeteren, zijn de verzekeraars vaak u ter wille met een verstrekking!