ILYAMA T2252MTS AANRAAKMONITOR (TOUCHSCREEN)
Doelgroep: iedereen die moeite heeft met het bedienen van een muis en profijt heeft van een aanraakscherm.

De Ilyama aanraakmonitor kan overal worden opgehangen dankzij de VESA100 wandaansluiting op de achterkant, dus het is aan u waar u deze handige touch monitor gaat gebruiken. U kunt hem uiteraard ook gewoon neerzetten.

Als u hem wilt ophangen aan de muur of wilt bevestigen aan uw bureau- of rolstoelblad, kunt u eenvoudigweg de vier schroeven verwijderen waarmee de voet aan de monitor zelf vastzit. U kunt hem dan met diezelfde schroeven op een standaard VESA-monitorarm, of muurbevestiging schroeven. Wij leveren de beproefde modellen van Newstart, die u elders op onze website vindt.

Nooit meer ruzie met uw muis dankzij de Ilyama T2252MTS 21,5 inch Full HD touch monitor. Deze multi touch monitor bedient u met uw vingers, zo swipet, scrollt en tikt u door uw bestanden en programma's. Dit werkt vanaf Windows 8.1, dus ook onder Windows 10! Met de meegeleverde stylus (pen) maakt u gemakkelijk (aan)tekeningen of ondertekent u belangrijke documenten, rechtstreeks op het scherm. Het aansluiten van de monitor doet u via de HDMI-, DVI- of VGA-poort. De ingebouwde speakers zorgen voor het geluid, dus een losse speakerset is niet noodzakelijk. Een hoofdtelefoonaansluiting zit er ook nog op.

Standaard meegeleverd:
- VGA kabel
- DVI kabel
- Audio kabel
- Usb kabel
- Handleiding

Beknopte specificaties:
- Resolutie: 1920 x 1080 pixels
- Schermdiagonaal: 21,5 inch
- Aansluitingen: HDMI, VGA, DVI, Hoofdtelefoon, USB-type A
- Schermtype: TN paneel, aanraakscherm
- Scherpte: Full HD (1080 pixels)
- Beeldverversing: 60 Mhz
- Kijkhoek: 170 graden
- Kijkhoek verticaal: 160 graden
- Beeldverhouding: 16 : 9
- Responstijd: 2 ms
- VESA-standaard: 100 x 100 mm (t.b.v. montage op monitorarm of -beugel!)
- Gewicht: 5,1 kg
- Kleur: zwart
- Breedte: 51,65 cm
- Diepte voet: 24 cm
- Hoogte 37,8 cm
- Garantie: 3 jaar

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Ilyama T2252MTS aanraakmonitor (touchscreen) à € 299,00