SWITCH IT CURSOR II
Doelgroep: kinderen en volwassenen met een beperkte motoriek.

Deze software is ook geschikt om met twéé losse knoppen te bedienen, nét wat moeilijker dan de 1-knopssoftware voor hen die wat ingewikkelder opdrachten aan kunnen.

Software om alle Windows-programma's als 1-knopssoftware te kunnen bedienen!

Waanzinnig goed programma, dat om het even welk softwarepakket dat onder Windows draait, m.b.v. losse knoppen (zie de website van Edupro voor losse knoppen, bij de afdeling hardware) laat werken. Geweldig voor mensen met een beperkte lichaamsfunctie en u zit niet meer vast aan software die uitsluitend voor 1-knopsbediening is gemaakt!

Switch Cursor is, na installatie, onzichtbaar op uw beeldscherm, als u dan de aangesloten knop indrukt, ziet u een horizontale en verticale dunne lijn op uw scherm en een icoontje van een losse knop op de plek van de cursor.

Aan iedere knop die is aangesloten op uw PC kunt u een commando 'vastmaken'. Er zijn in totaal 27 (!) commando's beschikbaar.
Bijvoorbeeld: beweeg de cursor in 1 van de in totaal 8 mogelijke richtingen die je normaal met de muis op kunt gaan. U kunt enkel- en dubbelklikken met naar keus de linker, dan wel de rechtermuisknop. U kunt ervoor kiezen de cursor als het ware snel over het scherm te laten verspringen of juist heel langzaam om een klein deelgebiedje heel accuraat te kunnen benaderen. M.b.v. Switch Cursor kunt u plaatsen op uw beeldscherm die u regelmatig bezoekt, als het ware als 'hot spot' laten markeren. U kunt zelfs 'windows' bewegen en 'resizen'. U kunt tekst markeren om later te slepen en weer elders neer te zetten.

Een ons inziens geweldig nieuw product.

Het is Engelstalig qua instellingen, maar als het eenmaal is ingesteld is taal niet meer van belang. Dus ook heel jonge kinderen met een beperkte motoriek kunnen ervan genieten!

Systeemeisen:
Windows 95/98/2000,Vista en Windows 7

Een Resource-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Switch It Cursor II à € 94,50