CAUSE & EFFECT AMUSEMENT PARK
Doelgroep: leerlingen met een cognitief niveau tussen de 9 maanden en 4 jaar in speciaal onderwijs, kinderdagcentra of gewoon thuis !
De schermafbeelding die u hier ziet, is het onderdeel: laat de ballon knappen door water in de mond van de clown te schieten. Als de gebruiker het aanraakscherm, de knop, de muis, of het toetsenbord aanraakt, schiet water uit het waterpistool in de mond van de clown. De ballon wordt steeds groter, tot hij uit elkaar knalt! Dan komt er een plaatje van een knuffel op het scherm als beloning. Bij de hier getoonde activiteit is het scherm in drie delen verdeeld. U kunt ook kiezen voor opdelen van het scherm in twee beelden, of zelfs alleen maar 1 beeld tegelijk.

Cause & Effect Amusement park bestaat uit 16 levendige activiteiten die je tegen kunt komen in een pretpark. De 16 activiteiten zijn: het reuzenrad, schiet water in de mond van de clown, schietgalerij, blikjesschieten, popcorn machine, lasergeweer, dolfijnen show, botsautootjes, autowasserette, motorfietsstunt, bowlen, laat de bel klinken, ijsmachine, knal de ballon met een pijltje, steek de lichtjes aan en de achtbaan. Zoals eerder gememoreerd kan elk van deze activiteiten gespeeld worden op een scherm dat verdeeld is in 1, 2 of 3 delen. Je kunt geen fouten maken bij de activiteiten en degene die het spel doet hoeft geen verdere kennis van de kermis of zo te hebben. U kunt het programma gebruiken met behulp van een enkele losse knop, via een aanraakscherm of met behulp van de zogenaamde step scanning, waarbij u 2 knoppen moet aangesloten hebben op uw computer.

Minimum systeemeisen:
- 233 MHz of sneller
- 32 Mb Ram
- 30 Mb vrije harde schijf ruimte
- Windows 98/XP
- 800 x 600 schermresolutie
- 65.000 (16 bit) kleurenmonitor

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Cause & Effect Amusement Park voor 1 gebruiker à € 54,95
Cause & Effect Amusement Park voor 5 gebruikers à € 199,50