CATCHME, PROGRAMMA OM MET DE MUIS TE LEREN OMGAAN
Doelgroep: kinderen met ernstige motorische en/of cognitieve beperkingen.

CatchMe is een eenvoudig te bedienen programma om met de computermuis te leren omgaan. Ook werken met een Joystick of losse knoppen kan er mee geleerd worden. CatchMe is zeer geschikt voor kinderen, tieners en volwassenen met fysieke beperkingen, omdat met een speciaal voor hen geschikt invoerapparaat geoefend kan worden. De vele instellingsmogelijkheden maken het mogelijk om de oog-handcoördinatie optimaal te trainen, alsmede het stap voor stap leren van de juiste bewegingen, nodig om de PC te bedienen.

Naast het aanleren van de muisbediening kan de gebruiker leren omgaan met kleuren en vormen (en combinaties daarvan), getallen, letters, allemaal in een aantal niveaus. Er zijn spelletjes (ballonvaren, doolhof, schilderen e.d.), die de vorderingen van de gebruiker op speelse wijze helder maken!

Vanuit de principes van de leerpsychologie kan ook de beginnende gebruiker snel tot resultaten komen.

Uiteindelijke doel van het programma is de beheersing van de belangrijkste muisactiviteiten (bewegen, linkermuisklik, dubbelklikken, klik-slepen, Drag & Drop) in normale Windows toepassingen.

N.B. Het programma is Engelstalig, maar door de vrijwel niet aanwezige talige hulp, goed te gebruiken in de Nederlandse situatie.

Minimale systeemeisen:
- Windows 98 SE, 2000, ME, XP
- Pentium 266 Mhz
- 32 MB RAM
- Vrije harde schijfruimte, max. 60 MB
- 17" Monitor
- Soundblaster of compatibele geluidskaart
- CD-ROM-speler

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
CatchMe à € 78,95
CatchMe 2 licenties (2 CD-ROM's) à € 120,95
CatchMe 5 licenties (5 CD-ROM's) à € 240,50