SWITCHIT! GEZICHTENMAKEN (FACEMAKER)
Doelgroep: kinderen met fysieke beperkingen, één-knop gebruikers, leerlingen in basis- en speciaal onderwijs

Deze software is ook geschikt om met twéé losse knoppen te bedienen, nét wat moeilijker dan de 1-knopssoftware voor hen die wat ingewikkelder opdrachten aan kunnen.

U kunt uw eigen foto's of die van uw kinderen, leerkrachten, ouders (iedereen dus eigenlijk) inladen in SwitchIt! Facemaker. U kunt ze vervolgens versieren met hoeden, baarden, brillen, oorhangers en nog veel meer. Nog leuker is het om ogen, rare oren, ander haar of een rare neus op het gezicht aan te brengen, u kunt stippen of strepen in het gezicht tekenen. Probeer een foto van het favoriete dier van het kind dat met dit programma gaat werken aan te kleden...
Bijna 100 verschillende mogelijkheden zorgen voor letterlijk duizenden combinaties van mogelijkheden. Ze stimuleren kinderen om een creatieve ontdekkingsreis te gaan maken en volop te gaan experimenteren. Heel leuk om samen te doen.

Er is voor kinderen die moeite met hun motoriek hebben, een optie om via simpelweg het indrukken van een losse knop (of de linker muisknop) allerlei verschillende variabelen mogelijk te maken. De effecten zijn dan heel verrassend vaak. Andere opties zorgen ervoor dat alle kinderen, op grond van hun eigen ontwikkelingsniveau, perfect kunnen werken met het programma en er veel plezier aan kunnen beleven. Uitstekend geschikt voor kinderen die nog niet kunnen lezen. Gezichten die klaar zijn worden in een kijk-galerij 'opgehangen' en kunnen uitgeprint worden om evt. verder nog te gebruiken.

Uitstekend geschikt voor voorbereidend omgaan met vormen, een eerste aanzet om met kunst om te gaan en zelfs voor leren lezen en de 'taal' van rekenen aanleren, is het programma prima geschikt.

Er wordt een leuke set hulpmiddelen (uit te printen) meegeleverd om ook zonder de computer nog verder te werken. Spelen is leren!

Minimale systeemeisen:
Windows:
- 98/2000/XP/Vista
- 350 Mhz Pentium 2 processor
- 32 Mb RAM geheugen
- Soundblaster compatibele geluidskaart en boxjes
- 16 bits geluid

Mactintosh:
- OS X vanaf 10.2.8
- 700 MHz Power PC G4 processoor
- 128 Mb RAM geheugen

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
SwitchIt! Facemaker voor 1 gebruiker à € 156,95
SwitchIt! Facemaker voor 5 gebruikers à € 313,50
SwitchIt! Facemaker site licence à € 469,95