SWITCHIT! SPORT EXTRA
Doelgroep: kinderen met fysieke beperkingen, één-knop gebruikers, leerlingen in basis- en speciaal onderwijs

Deze software is ook geschikt om met twéé losse knoppen te bedienen, nét wat moeilijker dan de 1-knopssoftware voor hen die wat ingewikkelder opdrachten aan kunnen.

Dit SwitchIt! Programma herbergt 12 geanimeerde verhaaltjes, die de gebruiker laten kennis maken met verschillende sporten, er zitten flitskaarten en animaties in om met oorzaak en gevolg om te gaan. Kijk hoe voetballers als team samenwerken om een doelpunt te maken. Ontdek waarom joggen goed voor je is. Hardlopen, verspringen en andere sporten die je op school tegenkomt zijn ook vertegenwoordigd. Ook sporten die door mensen met fysieke beperkingen worden gedaan kun je terugvinden in dit programma, rolstoelbasketbal bijvoorbeeld. Tenslotte zijn Boccia en Kurling te vinden. SwitchIt! Sports Extra kan gebruikt worden om te helpen een gezonde levenswijze te ontwikkelen.

Minimale systeemeisen:
Windows:
- 98/2000/XP/Vista
- 350 Mhz Pentium 2 processor
- 32 Mb RAM geheugen
- Soundblaster compatibele geluidskaart en boxjes
- 16 bits geluid

Mactintosh:
- OS X vanaf 10.2.8
- 700 MHz Power PC G4 processoor
- 128 Mb RAM geheugen

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
SwitchIt! Sport Extra voor 1 gebruiker à € 136,50
SwitchIt! Sport Extra voor 5 gebruikers à € 271,50
SwitchIt! Sport Extra site licence (voor alle computers op één geografische plaats) à € 409,50