SWITCH SKILLS 3
Doelgroep: kinderen vanaf 9 jaar, die baat hebben bij programma's die met één druk op de muisknop of losse schakelaar (scannend) bediend kunnen worden.

Zestien activiteiten op een hoger niveau dan Switch Skills 2. De eerste is 'Splat de Clows' kijk goed naar de clown die over het schermbeweegt en gooi een taart op hem als hij het midden bereikt. Andere spelletjes van soortgelijke aard zijn thema's geschikt voor oudere leerlingen.

De rest van de cd heeft activiteiten die de gebruiker om leert gaan met een losse knop. Bij sommige van deze spelletjes zoals DJ Master, is het niet erg om fouten te maken, daar leer je tenslotte van, terwijl anderen een goede schakelaar timing vereisen Zoals altijd zijn er instelbare opties, zodat je de moeilijkheidsgraad in kleine stappen kunt instellen.

Twee eenvoudige spelletjes zijn er aan het eind voor gebruikers die goed het concept van omgaan met de losse knop hebben begrepen, maar het leuk vinden om nog meer te oefenen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Switch Skills 3 voor 1 gebruiker à € 92,95
Switch Skills 3 voor 5 gebruikers à € 187,95
Switch Skills 3 voor alle gebruikers op 1 geografische locatie à € 282,50