SWITCH SKILLS CHAMPIONS
Doelgroep: kinderen vanaf 6 jaar, die baat hebben bij programma's die met één druk op de muisknop of losse schakelaar (scannend) bediend kunnen worden.

Elk kind kan een kampioen met deze leuke spellen die helpen bij het ontwikkelen schakelaar timing vaardigheden. Het programma bevat vijf sporten die zijn opgenomen in de Olympische Spelen of Paralympische Spelen - ideaal voor de aanloop naar 2012! Voor een of twee spelers - nuttig voor de ontwikkeling van beurtnemende vaardigheden. Probeer eens basketbal, volleybal, boccia, ijshockey of hindernissen. Het programma laat jonge leerlingen kennismaken met al deze sporten. Gewoon wachten tot er een speler op het scherm verschijnt, dan druk je op de knop om een medaille te winnen. U kunt de moeilijkheidsgraad voor elke speller instellen.

Het programma is te bedienen met behulp van een schakelaar, muis, toetsenbord, monitor of whiteboard.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Switch Skills Champions voor 1 gebruiker à € 92,95
Switch Skills Champions voor 5 gebruikers à € 187,95
Switch Skills Champions voor alle gebruikers op 1 geografische locatie à € 282,50