SWITCH SKILLS FOR TWO DEEL 1
Doelgroep: kinderen met beperkte motorische vaardigheden, die de uitdaging van meer losse knoppen voor de bediening van het programma aan willen gaan.x

Deze software is ook geschikt om met twéé losse knoppen te bedienen, nét wat moeilijker dan de 1-knopssoftware voor hen die wat ingewikkelder opdrachten aan kunnen.

Deze cd-rom bevat 16 verschillende activiteiten, die zorgvuldig zijn opgebouwd qua moeilijkheidsgraad. U vindt er een uitdagende omgeving, waar de gevorderde knopgebruiker steeds nieuwe dingen kan ontdekken. Denken, experimenteren, observeren en interactief bezig zijn, worden aangemoedigd, d.m.v. het aanbieden van eenvoudige opdrachten, die speels, leerzaam en betrokken zijn. Bij voorbeeld, in het gedeelte 'twee voorwerpen' kunt u op de linker knop (van muis of twee losse knoppen, dan wel m.b.v. de spatiebalk) ervoor kiezen de charmante ballerina te laten dansen, terwijl met de rechter knop een monstertje een maffe dans doet. Of bij het gedeelte 'interactieve voorwerpen', kunt u er voor kiezen om met een pannetje naar een eekhoorn te meppen. Er zijn astronauten te zien die in hun raket springen en de ruimte in worden geschoten, er zijn basketbalspelers die de bal in de basket moeten zien te krijgen, er is een krokodil die wakker gemaakt moet worden om te eten, muzikanten die zich vreselijk kunnen en willen uitsloven en nog veel meer.

Het programma is instelbaar in het Engels, daarna zonder taal, dus prima in Nederland en België bruikbaar.

Minimale systeemeisen:
Programma werkt vanaf Windows '98 tot en met Windows 7 en alles wat daar tussenin is uitgebracht als systeemsoftware.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Switch Skills for two deel 1 voor 1 gebruiker à € 92,95
Switch Skills for two deel 1 voor 5 gebruikers à € 187,95
Switch Skills for two deel 1 voor alle gebruikers op 1 geografische locatie à € 282,50