SWITCH SKILLS FOR TWO DEEL 2
Doelgroep: kinderen met beperkte motorische vaardigheden, die de uitdaging van meer losse knoppen voor de bediening van het programma aan willen gaan.

Deze software is ook geschikt om met twéé losse knoppen te bedienen, nét wat moeilijker dan de 1-knopssoftware voor hen die wat ingewikkelder opdrachten aan kunnen.

Weer elf activiteiten erbij om te experimenteren en vooruitgang te boeken in het werken met meerdere losse knoppen of toetsenbord, dan wel muis. 'Build Up' (Bouw op) stelt u in staat met één losse knop voorwerpen op het scherm te voorschijn te toveren, waar de tweede knop (of rechtermuisknop) deze voorwerpen in beweging brengt in een animatie. Bouw een toren van drinkblikjes en gooi die vervolgens om. Maak een raket en lanceer die, blaas een ballon op tot hij uit elkaar knalt, zet een paar kinderen in de kermisattractie en laat die vervolgens aan de slag gaan. 'Move and Get' (Beweeg en pak) activiteiten zijn er om in dit programma. Bedoeld wellicht als voorbereiding op het omgaan met een zogenaamde 'scanning communicator', een communicatieapparaat. Diverse activiteiten: kratten op een vrachtwagen laden, dieren voeren, sla vervelende eekhoorntjes met een pannetje op hun kop, zorg dat de ballerina verschillende danspartners krijgt, en zorg dat de bal langs een paar lange verdedigers in het basketbalnetje terecht komt.

Het programma is instelbaar in het Engels, daarna zonder taal, dus prima in Nederland en België bruikbaar.

Minimale systeemeisen:
Programma werkt vanaf Windows '98 tot en met Windows 7 en alles wat daar tussenin is uitgebracht als systeemsoftware.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Switch Skills for two deel 2 voor 1 gebruiker à € 92,95
Switch Skills for two deel 2 voor 5 gebruikers à € 187,95
Switch Skills for two deel 2 voor alle gebruikers op 1 geografische locatie à € 282,50