JIGWORKS
Doelgroep: Kinderen met een ontwikkelingsleeftijd vanaf 4 jaar, ook geschikt voor oudere kinderen in het speciaal onderwijs.

Jigworks is een verbazingwekkend flexibel spel dat zich richt op vaardigheden van het vormen en het bij elkaar zoeken van foto's, bedoeld om voorwaarden voor de leesvaardigheid te trainen.

Hoge kwaliteit geluid, graphics en tekst zijn opgenomen in een aantal boeiende en aantrekkelijke leeractiviteiten die heel motiverend zijn voor beginnende lezers. Het gebruik van opgenomen geluiden maakt Jigworks een geweldig spel voor kinderen die met het leren van de Engelse taal beginnen.

Een hele reeks van kant en klare activiteiten is in het programma opgenomen. U kunt ook uw eigen activiteiten creëren . Meer dan 1000 afbeeldingen zitten in het programma om u te helpen, en u kunt ook gebruik maken van eigen afbeeldingen inclusief digitale foto's. U kunt een tekst invoegen met behulp van de kindvriendelijke Sassoon lettertype, en u kunt zelfs uw eigen stem of die van uw kind opnemen, waardoor het programma ook prima geschikt is voor de Nederlandse taal en bijvoorbeeld bij logopedie prima is te gebruiken, woordenschat-ontwikkeling en het koppelen van begrippen aan foto's en plaatjes zijn een paar voorbeelden.

Systeemeisen:
- Pentium II 400 of hoger
- 230 MB vrije ruimte op harde schijf
- Windows 2000, XP, Vista, Windows 7
- Microsoft Internet Explorer 4

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Jigworks thuisversie à € 68,50