1 2 3
Doelgroep: kinderen in de eerste jaren van het rekenonderwijs in het basis en speciaal onderwijs

Deze software is ook geschikt om met twéé losse knoppen te bedienen, nét wat moeilijker dan de 1-knopssoftware voor hen die wat ingewikkelder opdrachten aan kunnen.

Dit programma is ontworpen om de nummers 1 tot 20 te oefenen.
Het heeft 10 grappige activiteiten om essentiële rekenkundige vaardigheden en concepten met behulp van getallen tot 20 te oefenen en te versterken. Hier kan je leren optellen en aftrekken met hulp van de vele animaties, muziek en verrassingen! Elk deel van de programma-instellingen kan geschikt worden gemaakt voor elke leerling. Het programma heeft switch toegang voor zowel de muis en het toetsenbord als voor een of twee schakelaars.
U kunt kiezen om te werken met het getal 0 of niet, om te werken met een plus of min alleen of beide. U kunt kiezen uit de waarde van elk nummer en ook de waarde van de som.

Systeemeisen:
- Windows 98/ME/2000/XP

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
1 2 3 à € 83,95