MATH PLUS, TELLEN VAN 1 TOT 10
Doelgroep: peuters en kleuters thuis of op school. Kinderen die moeite hebben met rekenen. Kinderen in het speciaal onderwijs.

Deze software is ook geschikt om met twéé losse knoppen te bedienen, nét wat moeilijker dan de 1-knopssoftware voor hen die wat ingewikkelder opdrachten aan kunnen.

Deze spannende nieuwe titel zal leiden tot uren van plezierig spelen, terwijl elementair optellen en aftrekken van 0-10 wordt geleerd.

"Math Plus" maakt gebruik van vrolijk spelletjes die in een bundel van zeven wordt aangeboden, in 2 moeilijkheidsgraden, met bijbehorende speelse oefeningen, (o.m. voetballen en dobbelstenen).

Sommige van de spellen die in "Math Plus" aanwezig zijn gaan over optellen en aftrekken oefeningen, terwijl anderen een beroep doen op cognitieve vaardigheden en gestructureerd denken: zeer basale 'wiskundige' oefeningen kan de speler doen.

"Math Plus" is ontworpen in een visueel 'schone', minimalistische rommelvrije beeldopbouw. Bijzonder rustig voor het oog.

"Math Plus" kan gespeeld worden met een toetsenbord en een muis, maar ook met alternatieve invoerapparaten, waaronder één of twee losse knoppen, joystick of trackball, aanraakscherm, whiteboard e.d.

Waarom ga je niet "Math Plus" een keer te proberen? We zijn er zeker van dat je kind of leerling het geweldig vindt!

Dit programma is er nu ook als netwerkversie, speciaal voor scholen en instellingen waar veel computers op een netwerk zijn aangesloten!

U kunt een Nederlandse demo van Math Plus downloaden.

Minimale systeemeisen:
- Windows XP, Vista, Windows 7

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Math Plus, tellen van 1 tot 10 à € 51,95