WILD CARD
Doelgroep: peuters, kleuters, leerlingen met (ernstige) leerproblemen, ook prima geschikt voor leerlingen in het VO met (ernstige) leerproblemen en/of motorische problemen.

Deze software is ook geschikt om met twéé losse knoppen te bedienen, nét wat moeilijker dan de 1-knopssoftware voor hen die wat ingewikkelder opdrachten aan kunnen.

Wild Card is een mix van basisvaardigheden in spelvorm met foto's, geschikt voor zowel jonge kinderen of leerlingen met ernstige leerproblemen, alsmede ook voor oudere leerlingen in het VSO.

De software biedt een heldere, eenvoudige interface, beelden (allemaal foto's) en animatie.

De CD bevat 7 interactieve activiteiten. Met behulp van een willekeurige selectie van foto's uit de database, bevat dit programma veel activiteiten die belangrijke vaardigheidsgebieden helpen versterken:
- Vergelijken
- Sorteren
- Wie is daar?
- Geheugentraining (onthoud mij)
- Halven en paren (combineren dus)
- Vind me (zoekopdracht)

Het programma werkt met de muis, het toetsenbord, een aanraakscherm of interactief whiteboard, één of twee losse knoppen (werken direct als keuzemogelijkheid, of scannend; naar keus. Elke activiteit heeft twee moeilijkheidsgraden.

Kies voor een kleurrijke of zwarte achtergrond.

Met de volgende link kunt u een demo downloaden: www.edupro.nl/download/WildCard.zip

Dit programma is er nu ook als netwerkversie, speciaal voor scholen en instellingen waar veel computers op een netwerk zijn aangesloten!

Minimale Systeemeisen:
- Windows XP/Vista/Windows 7

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Wild Card à € 51,95
Wild Card netwerkversie à € 205,50