VERRASSING!
Doelgroep: kinderen vanaf een cognitieve leeftijd van ongeveer 2-8 jaar. Kinderen met fysieke beperkingen, kinderen met verstandelijke beperkingen. Kinderen met spraak-/taalproblemen.

De spel-achtige activiteiten in Verrassing! introduceren en versterken oorzaak en gevolg handelingen en helpen mee om de basis muisbesturingsvaardigheden te trainen.

Kinderen met taalproblemen worden aangemoedigd door middel van deze activiteiten te communiceren met behulp van invoerapparaten zoals aanraakscherm, losse knop, toetsenbord of muis.

De activiteiten omvatten verschillende combinaties van wijs aan en klik-activiteiten, slepen, oog-hand coördinatie vaardigheden, snelheid gerelateerde reacties door middel van leuke activiteiten.

Verrassing! Stimuleert de taalvaardigheden langs de muis praktijk.

Dit programma is er nu ook als netwerkversie, speciaal voor scholen en instellingen waar veel computers op een netwerk zijn aangesloten!

Minimale systeemeisen:
- Windows Vista, Windows 7

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Verrassing! à € 51,95
Verrassing! Netwerkversie à € 205,50