BIG BANG PICTURES
Doelgroep: kinderen met visuele beperkingen, kinderen met mentale achterstanden, kinderen met motorische problemen.

Big Bang Foto's (pictures) heeft twintig geanimeerde foto's/plaatjes van alledaagse objecten en die worden weergegeven in slechts twee kleuren, dit voor een maximaal visueel effect. De in het oog springende animaties zijn ontworpen met drie niveaus, van visueel complex samen met kleuropties, na overleg met collega's uit de wereld van slechtziende kinderen. Het programma omvat spannende muziek en geluidseffecten.

Big Bang Foto's kan ook gebruikt worden om op een ervaringsgerichte wijze het kijken en luisteren aan te moedigen. Met behulp van diverse opties kunt u het programma zo instellen dat het zo goed mogelijk aan de individuele behoeften voldoet.

Minimale systeemeisen:
- Windows Vista en 7

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Big Bang Pictures voor 1 gebruiker à € 104,50
Big Bang Pictures voor 5 gebruikers à € 198,50
Big Bang Pictures voor 10 gebruikers à € 240,50
Big Bang Pictures Netwerkversie Windows à € 481,50