WIRELESS KEYBOARD MET JOYSTICK
Een praktisch en draadloos toetsenbord, zeer handig als u niet meer met kabels aan uw PC wilt zitten. Dit toetsenbord werkt met infra-rood licht om een verbinding met de computer tot stand te brengen. Het heeft een bijzonder licht en praktisch ontwerp. Het maakt ook nog eens een keer een aparte muis overbodig, want rechts boven is een klein joystickje gemonteerd, waarmee u heel gemakkelijk de computer bedient.
U kunt op een afstandje bijvoorbeeld in uw luie stoel gaan zitten en toch tekstverwerken of internetten. Ook voor mensen in een rolstoel is het een fantastisch apparaat, in feite het enige dat ze nodig hebben om de PC te bedienen! Compact van bouw en zeer stabiel, u kunt hem gewoon op schoot of op een werkblad houden.
Dit fraaie ontwerp is in staat om tot 5 meter van de computer nog goed te functioneren, vermoedelijk moet u dan wel een sterke bril ophebben om nog te kunnen tekstverwerken, maar dat is weer een ander verhaal. U kunt dus een aardig eindje van uw PC vandaan zitten en toch nog ermee werken.

Naast de ingebouwde muis met knoppen zijn er ook nog extra knoppen beschikbaar voor multimediale toepassingen. Dat betekent dat u een programma kunt starten, of kunt browsen op het internet, zonder zelfs de muis te hoeven gebruiken!

Ook is dit keyboard een must voor mensen die de PC voor spelletjes gebruiken.

Eigenschappen:
- Ingebouwde joystick muis
- Direct gebruik van Internet of uw favoriete programma, dan wel starten van een Officedocument
- Bereik van maximaal 5 meter
- Toetsenbord maakt gebruik van standaard AA batterijen.
- PS/2 aansluiting

Een Keytools-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Wireless Keyboard met Joystick PS/2 aansluiting à € 122,50