A4 TECH MINI TOETSENBORD KP-5UP
Soms hoeft kwaliteit niet duur te zijn!!!

De A4 tech KP-5UP is een robuust toetsenbord met 88 toetsen. Het numerieke gedeelte kan door een extra functietoets worden ingeschakeld. Het geeft de indruk van een laptop keyboard maar is zeer goed bruikbaar voor een gewone desktop PC. Ook kan het goede diensten bewijzen als er weinig bureauruimte beschikbaar is, dan wel er b.v. vanaf een rolstoel mee gewerkt moet worden!

Voordeel van dit toetsenbord dat er 6 internetknoppen bovenaan zitten, zodat snel met internet en mail gewerkt kan worden!

Afmetingen:
Breedte: 32,3 cm
Diepte: 16,5 cm
Hoogte 1,2 cm
Gewicht: 0,53 kg.

Verbinding wordt gemaakt via een USB-, of middels een verloopstekkertje via de kleine ronde PS/2-aansluiting. Het toetsenbord is compatibel met WIN 95/98/2000/NT/XP+DOS

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
A4 tech mini toetsenbord KP-5UP à € 39,50